Εικονική περιήγηση στην έκθεση Peugeοt Autoone με ένα κλικ!

Κάντε κλικ και βρεθείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας, του κινητού σας ή του τάμπλετ σας εικονικά, στην έκθεση Peugeot Autoone.

Βρείτε μας στο

Η Peugeot Autoone εφαρμόζει μια καινοτόμο τεχνολογία (Virtual Walkthrough) για την online εικονική περιήγηση στην έκθεσή της, μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά το φυσικό κατάστημα και να περιηγηθεί σε αυτό βλέποντας όλα τα μοντέλα της Peugeot.

Για να βρεθείτε εικονικά στην έκθεση της Peugeot δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ. Μάλιστα η εφαρμογή υποστηρίζεται από smartphone, tablet ή laptop, ενώ κατά την διάρκεια της περιήγησης, εμφανίζονται όλα τα μοντέλα και οι προϊοντικές πληροφορίες με σήμανση, μέσω των οποίων ο περιηγητής μπορεί να μεταφερθεί στη σχετική σελίδα στην οποία μπορεί να διαβάσει περισσότερα και να τα «μοιραστεί» στα Social Media.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους που κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές!

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr