Ηλεκτρικά έναντι συμβατικών θέλουν οι γονείς για τα παιδιά τους (+video)

Η τάση προς την ηλεκτροκίνηση θέλει όλο και περισσότερους γονείς να δουν τα παιδιά τους πίσω από το τιμόνι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο μέλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα γονείς παιδιά 2021

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του μέλλοντος των τεσσάρων τροχών, τουλάχιστον επί ευρωπαϊκού εδάφους με νομοθέτες και κατασκευαστές να έχουν βάλει ήδη τα πράγματα στο δρόμο τους. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν πραγματικότητα για μία αξιοσέβαστη πλέον μερίδα του ευρωπαϊκού κοινού που άφησε πίσω της τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης δείχνοντας την προτίμηση της στα πρώτα.

Διαβάστε επίσης – Peugeot Sport: 40 χρόνια επιτυχίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Από ό,τι φαίνεται η ιδέα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου κερδίζει έδαφος μεταξύ των σημερινών οδηγών και για τα αυτοκίνητα που θα ήθελαν να οδηγούν τα παιδιά τους. Έτσι τουλάχιστον δείχνει νέα έρευνα που πραγματοποίησε η Peugeot στον Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τέσσερεις στους δέκα γονείς έχουν ήδη απορρίψει την ιδέα ότι τα βλαστάρια τους θα οδηγούν στο μέλλον μοντέλα με θερμικά μοτέρ. Ωστόσο σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα είναι δύσκολο για τους οδηγούς του μέλλοντος να οδηγούν αλλά και να “φροντίζουν” ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.


Για να αποδείξει το αντίθετο, η Peugeot του Ηνωμένου Βασιλείου μάζεψε μια ομάδα από παιδιά ηλικίας 10-16 ετών και στο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας βάλθηκε να διαψεύσει την αντίληψη που έχει η παραπάνω μερίδα γονιών.

Στο αυτοκινητοδρόμιο του Bedford, λοιπόν, επαγγελματίες οδηγοί έδειξαν στα παιδιά πώς να οδηγούν μαθαίνοντας τους τις βασικές μανούβρες και ελιγμούς, ενώ δεν παρέλειψαν να τους γεμίσουν με πληροφορίες που αφορούσαν στη χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, όπως είναι ο τρόπος φόρτισης, τρόπους για να εξοικονομούν ενέργεια αλλά και το πώς να αξιοποιούν τα προγράμματα οδήγησης που έχουν στη διάθεση τους.

Διαβάστε επίσης – Με αυτό το SUV κάναμε 945 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα

Με “όπλο” το αμιγώς ηλεκτρικό e-208, οι άνθρωποι της Peugeot δεν δίστασαν μάλιστα να δοκιμάσουν τις γνώσεις των νεαρών μαθητών τους φέρνοντας τους σε απευθείας… κόντρα με τους γονείς τους. Νικητές θα ήταν εκείνοι που θα κατάφερναν να αξιοποιήσουν πιο αποδοτικά την μπαταρία του ηλεκτρικού μοντέλου της γαλλικής εταιρίας κάνοντας γύρους στην πίστα με στόχο να καλύψουν μια απόσταση έξι γύρων καταναλώνοντας τη λιγότερη δυνατή ηλεκτρική ενέργεια. Τα παιδιά όχι μόνο κέρδισαν του γονείς τους αλλά, σύμφωνα με την Peugeot, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφα τα διπλάσια χιλιόμετρα ηλεκτρικής ενέργειας που είχαν στη διάθεση σε σχέση με αυτούς… Οι γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να οδηγούν ηλεκτρικά στο μέλλον μάλλον έχουν δίκιο τελικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.