Ήρθε το Honda SH150i, δείτε τις τιμές του

Η αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε την άφιξη του ανανεωμένου SH150i επί ελληνικού εδάφους αλλά και τις τιμές των εκδόσεων του.

Βρείτε μας στο
2020 HONDA SH150i

Το SH150i που το είδαμε να παρουσιάζεται ανανεωμένο στην τελευταία έκθεση διεθνή μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο, βρίσκεται πλέον και στη χώρα μας με την ελληνική αντιπροσωπεία να προχωρά στην ανακοίνωση για τη διαθεσιμότητα του αλλά και των τιμών των εκδόσεων του.

Στην ελληνική αγορά το SH150i θα διατίθεται σε τέσσερις μεταλλικούς χρωματισμούς (λευκό, μαύρο, γκρι και κόκκινο) και θα είναι διαθέσιμο συνολικά σε τρεις εκδόσεις.

Στη βάση βλέπουμε τη στάνταρ έκδοση με την τιμή της να ανέρχεται στα 3.950 ευρώ. Ακολουθεί η έκδοση Top Box με τιμή 4.250 ευρώ, η οποία φέρει στον εξοπλισμό της και κεντρική βαλίτσα που βελτιώνει περαιτέρω την ικανότητα του scooter της Honda στη μεταφορά αντικειμένων.

Για εκείνους που αποζητούν μεγαλύτερη προστασία από τα στοιχεία της φύσης το SH150i προσφέρεται τέλος στην έκδοση που φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό της και επιπλέον της κεντρικής βαλίτσας μια ιδιαίτερα ψηλή ζελατίνα αλλά και αλλά και διάφανες χούφτες, με την τιμή της να ανέρχεται στα 4.590 ευρώ.

Στην περασμένη EICMA το SH150i ένα από τα πλέον δημοφιλή scooters στην κατηγορία του σε όλη την Ευρώπη και ακόμη περισσότερο στην Ιταλία, παρουσιάστηκε με ανανεωμένη σχεδίαση και ακόμη πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας στον στάνταρ εξοπλισμό του, όπως το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου για την πρόσφυση του πίσω τροχού.

Διαβάστε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το ανανεωμένο SH150i με ένα κλικ εδώ.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr