Ιστορική πτώση για τα diesel και… η μεγάλη έκπληξη!

Ποιο αυτοκίνητο κατάφερε να περάσει για δεύτερο σερί μήνα τα VW Golf και Toyota Yaris; Δείτε την μεγάλη έκπληξη και... την "κατρακύλα" του diesel!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις Ευρώπη

Ο συνδυασμός της μείωσης των ταξινομήσεων diesel μοντέλων και της αύξησης των εξηλεκτρισμένων, φέρνει για πρώτη φορά αθροιστικά τα ηλεκτρικά και Plug-In υβριδικά μοντέλα πάνω από τα πετρελαιοκίνητα στην ευρωπαϊκή αγορά. Ταυτόχρονα, ένα μοντέλο “έκπληξη” δείχνει να αντέχει στην κορυφή των ταξινομήσεων.

Διαβάστε επίσης: Το ηλεκτρικό που ξεπέρασε σε ταξινομήσεις την Skoda Octavia

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ταξινομήσεων σε 26 ευρωπαϊκές χώρες, ο συνολικός όγκος της αγοράς μειώθηκε τον μήνα Αύγουστο κατά 18%, σημειώνοντας διψήφια μείωση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έκλεισε με 713.714 μονάδες, ωστόσο ο ετήσιος όγκος παραμένει ψηλότερα από την περασμένη χρονιά, με τις καταχωρημένες μονάδες να είναι 8.095.419, έναντι 7.192.839 στο διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος 2020.

Μεγάλο ενδιαφέρον εντοπίζεται στις κατηγορίες των αυτοκινήτων που ταξινομήθηκαν βάσει καυσίμου. Τον Αύγουστο, λοιπόν, καταγράφηκαν 10.100 περισσότερες ταξινομήσεις ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων συγκριτικά με τα αυτοκίνητα που έφεραν κινητήρα πετρελαίου. Ιδιαίτερη ζήτηση υπήρξε για τα αμιγώς ηλεκτρικά Volkswagen ID.3 (7.904 μονάδες) και Tesla Model 3 (7.824 μονάδες), ενώ πρώτο σε ταξινομήσεις Plug-In υβριδικό ήταν το Ford Kuga PHEV (3.512 μονάδες).

Πέρα, όμως, από την ιστορική πτώση των diesel, των οποίων το μερίδιο αγοράς φαίνεται στην εικόνα που παραθέτουμε, μεγάλη έκπληξη δημιουργεί το γεγονός ότι το Dacia Sandero “αντέχει” στην κορυφή των ευρωπαϊκών ταξινομήσεων για δεύτερο σερί μήνα. Με 14.961 ταξινομήσεις τον μήνα Αύγουστο, το Dacia Sandero έπιασε την κορυφή αφήνοντας πίσω του το Volkswagen Golf με 13.664 και το Toyota Yaris με 12.594.

Πηγή: Jato Dynamics

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.