Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Λιγότερες από τέσσερεις εβδομάδες απέμειναν για τη επιστροφή και έναρξη του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις με την οργανωτική επιτροπή να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο γεγονός.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Ειδικότερα η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Sporting, όπως
και εκείνη του Regularity του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του Τύπου και τους αγωνιζόμενους σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας τη Δευτέρα 9 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάνος Στεφανής οδηγεί το νέο Ford Fiesta Rally4 στην Ελλάδα (+video)

Στην 20ή επέτειό του, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις αναβιώνει μετά από 6 χρόνια απουσίας – και μάλιστα με την παράλληλη διεξαγωγή του αγώνα Sporting -που περιλαμβάνει και το 1ο Acropolis Rally Legends για rallycars της περιόδου 1991-’99 και του αγώνα ακριβείας Regularity.


Στη συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, στάθηκε στο ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την μεγαλύτερη από ποτέ, όπως είπε, στήριξη της ελληνικής πολιτείας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό – και
συγκεκριμένα στο σύγχρονο και στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο κ. Μιχελακάκης συνέχισε αναφερόμενος στην εναρμόνιση του φετινού αγώνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, όπως για παράδειγμα στην ποιότητα των Ειδικών Διαδρομών -δεδομένου ότι το Ιστορικό Ακρόπολις 2022 είναι υποψήφιο για ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων την επόμενη χρονιά– καθώς και στην αγαστή συνεργασία της ΟΜΑΕ με τη FIA, την ΕΟΦΙΛΠΑ και τη FIVA.

Διαβάστε επίσης – Ford Mustang: Η επιστροφή στους αγώνες

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΟΦΙΛΠΑ, Δημήτρης Βερναρδάκης, αναφέρθηκε στη σημασία της διεξαγωγής του Ιστορικού Ακρόπολις Regularity στο πλαίσιο του “FIA Trophy for Historic Regularity Rallies”.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα Sporting (καθώς και του Acropolis Rally Legends) Φωτεινή Ψαρράκου, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην 20ετή ιστορία του αγώνα και στη συνέχεια ανέλυσε τις επιλογές της οργάνωσης για να επαναφέρει τη φιλοσοφία των κλασσικών Ακρόπολις. Μεταξύ άλλων, αυτό συμβαίνει με τις μη επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές, με το ελεύθερο Σέρβις στις Απλές, και φυσικά με την εκκίνηση από την Ακρόπολη και τον τερματισμό στο Ζάππειο.

Ο Αλυτάρχης του αγώνα, Γιάννης Κέπετζης, αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στο σχεδιασμό του αγώνα Sporting και στις συγκεκριμένες επιλογές της Οργάνωσης για τις Ειδικές Διαδρομές και τις ανασυγκροτήσεις. Ο Βερναρδάκης προχώρησε στην επεξήγηση, αντίστοιχα, του σχεδιασμού του αγώνα Regularity.

Με χαρά η ΟΜΑΕ, η ΕΟΦΙΛΠΑ και η Οργανωτική Επιτροπή κάθε αγώνα (Sporting και Regularity) του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις διαπίστωσαν το ενδιαφέρον του Τύπου και των Ελλήνων αγωνιζόμενων για την αναγέννηση του διεθνούς αυτού γεγονότος, που ξυπνά τις μνήμες της μεγάλης αγωνιστικής κληρονομιάς του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ήδη οι συμμετοχές -τόσο των πληρωμάτων με αγωνιστικά αυτοκίνητα όσο και του αγώνα Regularity- πληθαίνουν, συμπεριλαμβάνοντας και αρκετές από το εξωτερικό. Στην ιστοσελίδα historicacropolis.gr μπορείτε να βρείτε το ωράριο, τους χάρτες και όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.