Καλό μήνα με τα καλύτερα… πρωταπριλιάτικα αστεία των εταιρειών!

Οι εταιρείες κατά καιρούς ετοιμάζουν πρωταπριλιάτικα... αστεία για να μας ξεγελάσουν. Πάμε να δούμε μερικά από τα καλύτερα.

Βρείτε μας στο

Η πρωταπριλιά γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο και προφανώς οι εταιρείες αυτοκινήτου συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή. Πολλές φορές ετοιμάζουν ένα ή και περισσότερα ψέματα για να τηρήσουν το έθιμο της πρωταπριλιάς. Πιο κάτω θα δούμε μερικά από τα καλύτερα… fake news των εταιρειών αυτοκινήτου!

Dacia… Dustar
Η Dacia μετέτρεψε το Duster σε… Dustar και το έστειλε στο διάστημα! Το έκανε έτσι το το πρώτο και το πιο προσιτό μέσο εξερεύνησης του διαστήματος στο γνωστό σύμπαν!

MINI
Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτό το MINI Τ; Η απόλυτη βρετανική έκδοση του μοντέλου, η οποία μπορούσε να διανύσει 40 χιλιόμετρα με λίγο… τσάι!

Hyundai
Η κορεάτικη μάρκα θεώρησε καλό να… παίξει με τον πόνο μας, καθώς πήρε την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Hyundai N Roadster που δημιούργησε ο Yeonjoon Park και προσπάθησε να μας πείσει πως πρόκειται για μοντέλο παραγωγής. Κάτι που πολύ θα το θέλαμε…

Toyota
H Toyota Αυστραλίας μας παρουσίασε την κάμπριο έκδοση του HiAce και σε καμία περίπτωση δεν έγινε πιστευτή από κανέναν. Από την άλλη, η Toyota Αμερικής παρουσίασε το Yaris Adventure, το γνωστό μας μοντέλο με καρότσα.

Skoda
Η Skoda παρουσίασε ένα σύστημα το οποίο μπορεί να προβάλει μηνύματα στο οδόστρωμα, όταν ο οδηγός ανοίγει την πόρτα.

Land Rover
H βρετανική μάρκα παρουσίασε τον πιο… απομακρυσμένο φορτιστή μπαταριών αυτοκινήτων στην Αγγλία, σε ένα σημείο που μόνο αυτοκίνητό της θα μπορούσε να πάει…

Fiat
Το αγγλικό division της ιταλικής μάρκας ετοίμασε το Panda Hawaiian Edition, το οποίο σύμφωνα με την Fiat είναι περιορισμένης παραγωγής και θα κατασκευαστεί σε 1.419 μονάδες. Κύριο χαρακτηριστικό του το κίτρινο χρώμα και οι κόκκινες πόρτες.

Porsche
Η γερμανική μάρκα πρωτοτύπησε παρουσιάζοντας το νέο της σήμα. Αυτό αντί για το άλογο της Porsche στο κέντρο του, είχε ένα QR Code το οποίο σκανάρεις με το κινητό σου και βλέπεις πως πρόκειται για… ψέμα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr