Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ένα σύγχρονο Mitsubishi Lancer Evo

Το Mitsubishi Lancer Evo είναι ένα αυτοκίνητο που μας λείπει τα τελευταία χρόνια. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής το ξανά "ζωντανεύει", έστω ψηφιακά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Lancer Evo

Σίγουρα η είδηση της επιστροφής της κορυφαίας έκδοσης Mitsubishi Lancer Evolution θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη για κάθε λάτρη της αυτοκίνησης, μιας και η απουσία του εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα είναι αισθητή. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η ανάπτυξη ενός τέτοιου project από την ιαπωνική εταιρεία δεν θα πραγματοποιηθεί, ή τουλάχιστον δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. Πώς θα μπορούσε, όμως, να είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην μέρες μας;

Απίστευτο: Ένα “ελληνικό” Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen στο σφυρί (+video)

H ιστοσελίδα “Kolesa.ru” έρχεται να δώσει την δική της εκδοχή και μας παρουσιάζει τα σχέδια της. Πάμε να δούμε, λοιπόν, το Mitsubishi Lancer Evolution μέσα από δύο ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες.

Στο εμπρός τμήμα του ιαπωνικού sedan την μάσκα που ακολουθά την σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας. Τα φωτιστικά σώματα είναι ιδιαίτερα λεπτά, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχουν και δεύτεροι προβολείς, ενώ έναν “sportive” τόνο δίνουν το splitter στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και η μεγάλη εισαγωγή επάνω στο καπό. Περνάμε στο πλαϊνό τμήμα, εκεί όπου συναντάμε μαύρες ζάντες που “φιλοξενούν” κόκκινες δαγκάνες, αλλά και μαύρα καπάκια για τους καθρέφτες.

Τέλος, στο πίσω μέρος διακρίνεται η μεγάλη αεροτομή, σήμα κατατεθέν του Lancer Evolution, αλλά και ο διαχύτης που τοποθετείται ανάμεσα στις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Πηγή: Kolesa.ru

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.