Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το Mitsubishi Lancer EVO του σήμερα

Όλα δείχνουν ότι δεν θα ξανά δούμε Mitsubishi Lancer EVO. Ας δούμε ωστόσο πως θα μπορούσε να είναι μία σύγχρονη εκδοχή του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Lancer EVO

Στην εποχή του εξηλεκτρισμού και της “SUVποίησης” στη γκάμα κάθε εταιρείας, η απόφαση της αναγέννησης ενός μοντέλου σαν το Mitsubishi Lancer EVO φαντάζει 100% αδύνατη. Ωστόσο, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής θέλησε να μας δείξει πως θα μπορούσε να είναι σήμερα ένα τέτοιο μοντέλο.

Στο εμπρός τμήμα του ιαπωνικού sedan βλέπουμε την μάσκα που ακολουθά την σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας. Τα φωτιστικά σώματα είναι ιδιαίτερα λεπτά, ενώ έναν “sportive” τόνο δίνουν το splitter στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και η μεγάλη εισαγωγή επάνω στο καπό. Περνάμε στο πλαϊνό τμήμα, εκεί όπου συναντάμε μαύρες ζάντες, αλλά και μαύρα καπάκια για τους καθρέφτες.

Στο πίσω μέρος διακρίνεται η μεγάλη αεροτομή, σήμα κατατεθέν του Lancer Evolution. Επιπλέον αξιοσημείωτα στοιχεία είναι ο διαχύτης που τοποθετείται ανάμεσα στις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.


Το εν λόγω project είναι ψηφιακή δημιουργία του ανεξάρτητου σχεδιαστή “Kelsonik”, ο οποίος δημοσίευσε τις παραπάνω εικόνες στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Μια ματιά στη σελίδα του αξίζει, έχει δημιουργήσει αρκετά ενδιαφέροντα projects, ώστε και σε ψηφιακή μορφή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.