Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το νέο Ford Ranger Raptor

Λίγος καιρός έχει περάσει από την αποκάλυψη του νέου Ford Ranger και ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι το κορυφαίο Raptor!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger Raptor

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη της νέας γενιάς Ford Ranger, με την πρώτη διαπίστωση να είναι ότι “στρέφεται” σχεδιαστικά προς το F-150 που προορίζεται αποκλειστικά για την αμερικανική αγορά. Τώρα, έφτασε η ώρα να δούμε τι αναμένεται να περιμένουμε από την εμφάνιση του κορυφαίου Ford Ranger Raptor.

Video: O Μάνος Στεφανής μας παρουσιάζει το 10τάχυτο Ford Ranger Raptor των 213 PS

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής χρησιμοποίησε ως βάση τη νέα γενιά και προχώρησε σε ψηφιακή επεξεργασία προκειμένου να δημιουργήσει το κορυφαίο Raptor. Κάπως έτσι, στην ψηφιακή εικόνα της “X-Tomi Design” βλέπουμε το θηριώδες pick-up να αποκτά πιο διευρυμένο αμάξωμα κατά πλάτος, λόγω των διευρυμένων θόλων.

Επιπλέον, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί και το αμάξωμα φέρει τα σχετικά “Raptor” αυτοκόλλητα που προσδίδουν έναν πιο αγωνιστικό χαρακτήρα. Εννοείται ότι αλλαγές υπάρχουν και στις ζάντες, οι οποίες είναι μαύρες και συνοδεύονται από χωμάτινα ελαστικά.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πληροφορία από την Ford σχετικά με τον κινητήρα που θα το κινεί. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο Ford Ranger έχει στην γκάμα των κινητήρων του τον δοκιμασμένο 3.0L V6 turbodiesel ειδικά εξελιγμένο για την περίσταση. Πρόκειται για μία από τις τρεις επιλογές κινητήρων turbodiesel που διατίθενται κατά το λανσάρισμα. H “φαρέτρα” θα περιλαμβάνει επίσης δοκιμασμένους Single-Turbo και Bi-Turbo 2.0L εν σειρά τετρακύλινδρους κινητήρες diesel της Ford. Ο Single-Turbo διατίθεται με δύο διαφορετικά επίπεδα απόδοσης. Ο Bi-Turbo κινητήρας είναι μία πιο προηγμένη έκδοση υψηλών επιδόσεων για πελάτες που επιθυμούν περισσότερη ισχύ χωρίς αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.

Μέχρι να δείτε την επίσημη αποκάλυψή του μπορείτε να διαβάσετε την δική μας δοκιμή πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.