Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το Citroen DS του σήμερα

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας μεταφέρει πίσω στο παρελθόν, τότε που κυκλοφορούσε στους δρόμους το Citroen DS. Ας δούμε τη σύγχρονη εκδοχή του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Citroen DS παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα αυτοκίνητα στην ιστορία της γαλλικής φίρμας. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, όμως, οραματίζεται τον αντικαταστάτη του σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα ήταν μια μελλοντική Citroen SM; H DS έχει την απάντηση 

Ο γνωστό σε όλους μας ως «βάτραχος» παράχθηκε από το 1955 έως το 1975 και μέσα σε αυτή την 20ετία κατάφερε να ξεχωρίσει. Η σχεδιαστική του φιλοσοφία, αλλά και η υπέροχη ανάρτηση ήταν δύο στοιχεία που έμελλε να κατατάξουν το Citroen DS στο πάνθεον της αυτοκίνησης.

Σήμερα όλα τα μοντέλα της γκάμας απέχουν σχεδιαστικά από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά ένας σχεδιαστής αποφάσισε να δημιουργήσει τη σύγχρονη εκδοχή του. Το νέο project ονομάζεται Citroen DS Pallas και «παντρεύει» τα στοιχεία του τότε με το σήμερα. Ο Sang Won Lee βασίστηκε στο αυτοκίνητο του παρελθόντος και στις ψηφιακές εικόνες βλέπουμε το αποτέλεσμα.

Οι τροχοί παραμένουν καλυμμένοι όπως συνέβαινε και στον «βάτραχο». Η σχεδίαση του αμαξώματος δανείζεται στοιχεία από το παρελθόν, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου led. Οι κλασσικοί τροχοί έχουν δώσει τη θέση τους σε φουτουριστικές ζάντες αλουμινίου, ενώ έχουν προστεθεί και κάποια αεροδυναμικά στοιχεία, όπως οι πλευρικές ποδιές και προσθήκες κάτω από τους προφυλακτήρες.

Ο σχεδιαστής οραματίζεται ένα σύγχρονο Citroen DS που θα εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα. Στην επίσημη ιστοσελίδα του μπορείτε να δείτε πλουσιότερο φωτογραφικό υλικό, αλλά και τα στάδια εξέλιξης της ψηφιακής σχεδίασης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.