Κατεβάστε δωρεάν το επετειακό βιβλίο για τα 100 χρόνια της Mazda

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το επετειακό βιβλίο της Mazda για τα 100 χρόνια της και διαβάστε τα πάντα για την ιστορία της ιαπωνικής μάρκας.

Βρείτε μας στο

Φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη Mazda, καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Στα 100ά γενέθλιά της έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτήν εδώ και εδώ.

Στα 100 αυτά χρόνια η ιαπωνική μάρκα σημείωσε σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών ήταν η πρώτη ασιατική μάρκα που κέρδισε το Le Mans το 1991, δημιούργησε ένα παγκόσμιο best-seller (το διθέσιο roadster Mazda MX-5) με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις από το λανσάρισμά του το 1989 και παρουσίασε τον πρώτο βενζινοκινητήρα στον κόσμο που συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτανάφλεξης με συμπίεση, και ανάφλεξη με σπινθήρα, τον κινητήρα Skyactiv-X.

Όλη η ιστορία της Mazda φιλοξενείται σε ένα πολύ όμορφο βιβλίο, που ετοιμάστηκε από την Mazda Motor Europe. Ξεκινώντας από την πόλη καταγωγής της μάρκας, την ηρωική Χιροσίμα, οι σελίδες του βιβλίου μας ξεναγούν σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που χάραξαν την αιωνόβια ιστορία της μάρκας.

Μέσα σε 7 ενότητες φιλοξενείται όλη η διαδρομή της Mazda μέχρι το σήμερα.
1. Mazda & Hiroshima
2. The rotary engine
3. Mazda Technology
4. Mazda Design
5. Craftsmanship
6. Mazda MX-5: The brand Icon
7. Brand Fascination.

Δείτε το βιβλίο των 100 ετών και αν θέλετε κατεβάστε το κάνοντας κλικ εδώ.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr