100 χρόνια Mazda: Από τους φελλούς στα αυτοκίνητα (+video)

Η εταιρεία που μας χάρισε τον περιστροφικό wankel και το λατρεμένο MX-5 κλείνει φέτος τα 100 χρόνια. Ας θυμηθούμε τους «σταθμούς» στην ιστορία της Mazda...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τη συμπλήρωση 100 ετών ιστορίας γιορτάζει φέτος η Mazda. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τους περιστροφικούς της κινητήρες; Το λατρεμένο Miata; Η χρονιά είναι αφιερωμένη σε αυτή την επέτειο, με την ιαπωνική φίρμα να κάνει τον δικό της απολογισμό και να «χαράσσει» το μέλλον της.

Η ιστορία της Mazda ξεκινά το 1920. Βέβαια τότε ούτε Mazda λεγόταν, ούτε αυτοκίνητα κατασκεύαζε. Στα «εφηβικά» της χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή φελλών και λίγο αργότερα μεταπήδησε στον τομέα των εργαλειομηχανών. Το πρώτο της όχημα ήταν ένα τρίκυκλο, το οποίο ονομαζόταν Mazda-Go και πέρασε στην παραγωγή το 1931. Επόμενος σταθμός στην ιστορία της ήταν το R360 εν έτει 1960, το πρώτο αυτοκίνητο με τέσσερις θέσεις και κινητήρα μόλις 356 κ.εκ.

Mazda MX-5 Coupe: Το αυτοκίνητο που δεν έγινε ποτέ… (+video)


Επτά χρόνια αργότερα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στους Ιάπωνες, με την παραγωγή του πρώτου περιστροφικού κινητήρα μαζικής παραγωγής. Μάλιστα, το ενδιαφέρον για τους wankel κινητήρες έγινε ακόμα πιο έντονο το 1991. Εκείνη τη χρονιά, η Mazda έγινε η πρώτη ασιατική αυτοκινητοβιομηχανία που κέρδισε αγώνα στο Mans. Μάλιστα, το αγωνιστικό 787B παραμένει μέχρι σήμερα το μοναδικό όχημα που κατέκτησε τέτοιου είδους αγώνα χωρίς εμβολοφόρο κινητήρα. Το όνομα της έχει ταυτιστεί πλέον με τους wankel, αφού συνολικά έχει πουλήσει σχεδόν δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα με περιστροφικό μοτέρ.

Από το 1984 και μετά, η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί με την ονομασία Mazda Motor Corporation. Μία πενταετία αργότερα παρουσίασε το αγαπημένο MX-5 και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Αυτή η επίδοση το καθιστά ως το δημοφιλέστερο διθέσιο στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Mazda MX-30: Το πρώτο ηλεκτρικό Mazda μαζικής παραγωγής!

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα, με τους Ιάπωνες να εντυπωσιάζουν τους πάντες με τον επαναστατικό Skyactiv-X, τον πρώτο βενζινοκινητήρα ανάφλεξης με συμπίεση. Ταυτόχρονα, κλείνουν το μάτι και στο μέλλον, μιας και πρόσφατα παρουσίασαν το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV. Ονομάζεται MX-30 και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεχίσει να καινοτομεί και τα επόμενα χρόνια.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το video που ετοίμασε η Mazda για τα 100ά της γενέθλια!

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.