Κι όμως, αυτό το Subaru Impreza WRX έγινε ξανά σαν καινούριο (+video)

Έβαλε κόπο, μεράκι και πολύ χρήμα, το αποτέλεσμα όμως τον δικαίωσε! Δείτε μέσα από το video πως ήταν αυτό το Subaru Impreza WRX... αλλά και πως έγινε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza WRX

Κοιτώντας την παραπάνω εικόνα, λίγοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτό το παρατημένο Subaru Impreza WRX θα μπορούσε να βγει ξανά στον δρόμο. Σημασία, όμως, έχει ότι το πίστεψε αυτός που το αγόρασε και στο video θα δούμε πως με πολύ χρόνο, μεράκι και ασφαλώς χρήμα… όλα είναι εφικτά.

Διαβάστε επίσης: Παρατημένο Honda Civic Type R γίνεται ξανά σαν καινούριο (+video) 

Το video ξεκινά δείχνοντας την αρχική κατάσταση του μπλε, ιαπωνικού μοντέλου. Ο νέος κάτοχος αναφέρει ότι αυτό το Subaru Impreza WRX χρησιμοποιήθηκε ως rally car και κάποια στιγμή ο προηγούμενος κάτοχος αποφάσισε να το παρατήσει στην αποθήκη. Βέβαια, σταδιακά πουλούσε και κάποια εξαρτήματα του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, λείπει σχεδόν όλο το σαλόνι, αλλά και πολλά εξαρτήματα του αμαξώματος.


Πρώτο στάδιο της μεταμόρφωσης ήταν το Impreza να μεταφερθεί στον χώρο περιποίησης και, όπως θα δείτε στο στιγμιότυπο 06.10, να ξεκινήσει το πλύσιμο. Στη συνέχεια ακολούθησαν κάποιες εργασίες συντήρησης, όπως για παράδειγμα η αλλαγή ψυκτικού υγρού, αλλά και σοβαρές επισκευές, όπως η αλλαγή του turbo και του intercooler.

Ακολούθησαν αισθητικές αναβαθμίσεις, όπως για παράδειγμα το βάψιμο με κόκκινο χρώμα στις δαγκάνες, αλλά και το “ντύσιμο” όλης της καμπίνας. Τέλος, μπήκε στον boxer κινητήρα νέο λιπαντικό και είναι έτοιμος ξανά να προσφέρει στον οδηγό απλόχερα την μελωδία του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.