Παρατημένο Honda Civic Type R γίνεται ξανά σαν καινούριο (+video)

Φαινόταν παρατημένο για πολύ καιρό, τώρα όμως απέκτησε ξανά τη λάμψη που του αξίζει. Δείτε πως ένα γνήσιο Honda Civic Type R έγινε ξανά σαν καινούριο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Civic Type R

Είναι από αυτά τα videos που βλέπουμε ένα ολικά κατεστραμμένο αυτοκίνητο να αποκτά και πάλι “ψυχή”. Αυτή τη φορά θα δούμε πως το παρατημένο Honda Civic Type R γίνεται ξανά σαν καινούριο.

B16A: O θρυλικός κινητήρας που γνώρισε στον κόσμο το VTEC

Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του Civic με την κωδική ονομασία ΕΚ9, ή αλλιώς την 6η γενιά στην ιστορία του δημοφιλούς μοντέλου. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, το Honda Civic Type R βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και προφανώς ήταν παρατημένο στο ίδιο σημείο για πολλά χρόνια. Αναπόφευκτο ήταν σε αρκετά σημεία του να έχει εμφανιστεί πολύ σκουριά.


Η επαναφορά ξεκινά από την εξωτερική εμφάνιση, όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες φανοποιείας μέχρι να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα. Η επιχείρηση “ανάσταση” του Honda Civic Type R συνεχίστηκε με την τοποθέτηση των κόκκινων επενδύσεων στο εσωτερικό.

Εννοείται ότι ένα φρεσκάρισμα έγινε και για τον κινητήρα “B16B”, ο οποίος είναι ατμοσφαιρικός, φέρει τεχνολογία VTEC και η ισχύς του αγγίζει τους 185 ίππους από μόλις 1.600 κ.εκ. Ώρα για μεταμόρφωση!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.