Κι όμως, το Ford Fiesta δεν “πεθαίνει”… αγωνιστικά!

Μπορεί η Ford να ανακοίνωσε πως σταματάει την παραγωγή του αειθαλούς Fiesta, όμως η M-Sport θα συνεχίσει απτόητη να κατασκευάσει τα αγωνιστικά Fiesta.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Fiesta

Η Ford εξέπληξε άπαντες με την απόφασή της να σταματήσει την εμπορική πορεία του Fiesta, έπειτα από 47 χρόνια καριέρας (Ιούνιο 2023 μπαίνει τέλος στην παραγωγή). Το καλό βέβαια είναι πως η αγωνιστική καριέρα των Fiesta θα συνεχιστεί με τη συνδρομή της M-Sport που θα συνεχίσει να τα φτιάχνει.

Η M-Sport συνεργάτης της Ford στο WRC επί δεκαετίες τόνισε πως τα Fiesta R5 και Rally2 θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται κανονικά “για διάφορες μορφές αγώνων”. Αυτό σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως τα αγωνιστικά της M-Sport θα είναι έτοιμα για τις μικρότερες κατηγορίες του WRC, εθνικά πρωταθλήματα rally και ίσως για αγώνες Rallycross.

Έτσι, όποια ομάδα ή ιδιώτης θέλει μπορεί να παραγγείλει ένα Fiesta Rally2 και να είναι ήσυχος πως η βρετανική ομάδα θα τον υποστηρίζει στους αγώνες τους. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η M-Sport συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη Ford από το 1996.

Βέβαια αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο η M-Sport θα υποστηρίζει τα αγωνιστικά Fiesta, αλλά σίγουρα θα το κάνει για ολόκληρη την ερχόμενη σεζόν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.