Kia EV9: Αποκάλυψη για το νέο κορυφαίο SUV των Κορεατών

Η Kia αποκάλυψε το νέο EV9, την πρώτη ηλεκτρική SUV ναυαρχίδα της, η οποία υιοθετεί ένα νέο σχεδιαστικό δρόμο για την κορεάτικη εταιρεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Kia EV9 2023 ηλεκτρικό SUV

Τολμηρό στυλ και εκλεπτυσμένη κομψότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο Kia EV9 σύμφωνα και με τις πρώτες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεάτικη εταιρεία λίγες ημέρες πριν από την πλήρη αποκάλυψη του αμιγώς ηλεκτρικού της SUV.

Διαβάστε επίσης: Δυναμική αρχή για τις παγκόσμιες πωλήσεις της Kia το 2023

Σύμφωνα με τους Κορεάτες, η τολμηρή εμφάνιση του EV9 είναι εμπνευσμένη από τη σχεδιαστική φιλοσοφία “Opposites United” της Kia, η οποία αξιοποιεί τη δημιουργική ένταση που δημιουργείται από τις αποκλίνουσες αξίες της φύσης και του νεωτερισμού για να προσφέρει ένα αρμονικό σύνολο. Οι σχεδιαστές της Kia έχουν συνδυάσει έναν μοναδικό συνδυασμό κομψών, γλυπτών σχημάτων και σίγουρης, διεκδικητικής γεωμετρίας για να προσφέρουν ένα εντυπωσιακά σύγχρονο και διαφορετικό SUV.

Πυλώνας έμπνευσης κατά τη σχεδίαση του EV9 αποτελεί η ιδεολογία “Bold for Nature”, που συνδυάζει στοιχεία από τον φυσικό και υλικό κόσμο και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του εξωτερικού σχεδιασμού του EV9.

Διαβάστε επίσης: Στο Kia EV6 το βραβείο Utility Vehicle of the Year 2023

Το μπροστινό μέρος του EV9 διακατέχεται από απλές καθαρές γραμμές και επιφάνειες αμαξώματος, που αποπνέουν σιγουριά, διαύγεια και ηρεμία. Τονίζεται από το “Digital Pattern Lighting Grille” και τους εντυπωσιακούς κάθετους προβολείς καθώς τη χαρακτηριστική μάσκα “Digital Tiger Face” του EV9 η οποία προσδίδει μια πολύ φουτουριστική εμφάνιση και αίσθηση.

Το Digital Tiger Face διαθέτει δύο ομάδες μικρών λαμπτήρων σε σχήμα κύβου δίπλα σε κάθε προβολέα. Τα πρωτοποριακά φώτα ημέρας “Star Map LED” του EV9 δημιουργούν μια νέα εμπειρία φωτισμού και προσφέρουν ένα εκλεπτυσμένο κινούμενο μοτίβο φωτισμού που θα υποδεικνύει το Digital Tiger Face της Kia για τα μελλοντικά μοντέλα EV της μάρκας.

Σχηματισμένο από μια πολυγωνική σχεδιαστική γλώσσα, το πλευρικό προφίλ του EV9 συνδυάζει αβίαστα μια ισχυρή και αδιαμφισβήτητη ταυτότητα SUV με εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση. Οι δυναμικές τριγωνικές δομές φτερών και οι ιδιαίτερα έντονοι γεωμετρικοί θόλοι των τροχών συνδυάζονται με το σώμα της ατράκτου, ενοποιώντας τα πολυγωνικά στοιχεία σε μια συνεκτική δομή που παρουσιάζει μια αποφασιστική εμφάνιση. Οι χωνευτές λαβές των θυρών και η κωνική πίσω γραμμή οροφής δίνουν μια αίσθηση ομαλής και αποτελεσματικής κίνησης.

Στο πίσω μέρος οι απλές, καθαρές γραμμές της πόρτας του χώρου αποσκευών, οι οποίες περιλαμβάνουν τα κομψά και λεπτά πίσω φώτα που αντικατοπτρίζουν τη σχεδίαση αυτών που βρίσκονται μπροστά, αντανακλούν περαιτέρω την ισχυρή και σίγουρη εμφάνιση του EV9.

Στο εσωτερικό του νέου EV9 το ανοιχτό και πανοραμικό ταμπλό εκτείνεται από το τιμόνι μέχρι το κέντρο του αυτοκινήτου ενώ οι 2 οθόνες αφής 12,3 ιντσών βελτιώνουν την ψηφιακή εμπειρία, προσφέροντας πολύ εύκολα τον έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος με τα φυσικά κουμπιά να διατηρούνται στο ελάχιστο. Η κεντρική κονσόλα είναι εξοπλισμένη με άφθονες επιλογές αποθηκευτικών χώρων, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρύχωρης θήκης που βρίσκεται στη βάση της.

Χτισμένο στην ηλεκτρική παγκόσμια αρθρωτή πλατφόρμα της Kia (E-GMP), το μακρύ μεταξόνιο και η εντελώς επίπεδη αρχιτεκτονική των ηλεκτρικών μοντέλων έχουν διευκολύνει τη δημιουργία γενναιόδωρου χώρου για όλους τους επιβάτες ώστε να συνδέονται και να χαλαρώνουν με άνεση lounge style και στις τρεις σειρές καθισμάτων.

Το EV9 θα προσφέρεται σε εξαθέσια και επταθέσια διάταξη, με χαρακτηριστικά καθισμάτων που διασφαλίζουν ότι το EV9 προσφέρει τον ίδιο χώρο και άνεση για όλους τους επιβάτες χωρίς να εστιάζει όλη του την προσοχή μόνο στον οδηγό.

Οι επιβάτες που κάθονται στην πρώτη και στη δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορούν ταυτόχρονα να ξαπλώσουν τα καθίσματα τους για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν όταν το EV9 φορτίζει. Τα καθίσματα της δεύτερης σειράς μπορούν να περιστραφούν αβίαστα κατά 180 μοίρες, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να έχουν επαφή και να επικοινωνούν με αυτούς που κάθονται στην τρίτη σειρά. Τα καθίσματα της τρίτης σειράς προσφέρουν επίσης ποτηροθήκες και σημεία φόρτισης για φορητές συσκευές.

Η Kia δεν προχώρησε στην αποκάλυψη όλων των λεπτομερειών και τεχνικών χαρακτηριστικών του νέου EV9 κάτι που αναμένεται να γίνει έως και τα τέλη Μαρτίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.