Kia: Εξελίσσει νέα συστήματα προειδοποίησης στην Ευρώπη

Η Kia διερευνά την ανάπτυξη και αξιολόγηση νέων προηγμένων συστημάτων προειδοποίησης που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για κινδύνους σε πραγματικό χρόνο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia Νέα συστήματα ασφάλειας 2022

Ειδικότερα, τα νέα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της Kia θα βασίζονται στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο ηλεκτρονικών συστημάτων της κορεάτικης εταιρείας με την δοκιμή να αποτελεί μέρος του project “Safety Priority Services“. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία της ολλανδικής κυβέρνησης με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και εν όψει της νέας νομοθεσίας της ΕΕ που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το 2025.

Διαβάστε επίσης – Kia EV6: Η αξιολόγησή του από τον EuroNCAP

Σε συνεργασία με τις Hyundai, TomTom, ANWB, Inrix και Be-Mobile, η Kia διερευνά τη δυνατότητα προειδοποίησης των οδηγών ότι πλησιάζουν οχήματα έκτακτης ανάγκης. Με πολλούς οδηγούς να μην είναι βέβαιοι για την κατεύθυνση κίνησης τέτοιων οχημάτων όταν ακούσουν μια σειρήνα, το νέο σύστημα προειδοποίησης θα υποδεικνύει τον τύπο του οχήματος έκτακτης ανάγκης καθώς και την κατεύθυνση από την οποία πλησιάζει. Το νέο σύστημα θα λειτουργήσει αρχικά για ασθενοφόρα πριν προστεθούν άλλοι τύποι οχημάτων έκτακτης ανάγκης.


Η Kia προσπαθεί επίσης να αναπτύξει συστήματα και εφαρμογές που μπορούν να
προειδοποιούν τους οδηγούς για πρόσθετους καθημερινούς κινδύνους,
συμπεριλαμβανομένων απροσδόκητων και δυνητικά επικίνδυνων καταστάσεων. Οι
οδηγοί θα μπορούσαν να ενημερωθούν για την προσέγγιση οχημάτων που
βρίσκονται σε λάθος δρόμο, για κλειστές λωρίδες κυκλοφορίας και για επερχόμενα
μποτιλιαρίσματα που μπορεί να αποφευχθούν. Αυτό θα αυξήσει τις υπάρχουσες
ειδοποιήσεις που είναι διαθέσιμες μέσω των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των οχημάτων Kia, όπως για εμπόδια στο δρόμο, οδικά έργα, ατυχήματα και αναμενόμενες ακραίες καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Kia EV6 Long Range AWD 326 PS

Ενώ τα ακριβή κριτήρια θα συμφωνηθούν εκ των προτέρων από την ολλανδική
κυβέρνηση, η Kia θα επιδιώξει να ενσωματώσει αυτές τις πρόσθετες προειδοποιήσεις στο υπάρχον σύστημα ψυχαγωγίας των οχημάτων της για την αποφυγή απόσπασης της προσοχής του οδηγού, με ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις που ενισχύουν την ασφάλεια.

Οι προειδοποιήσεις δεν απαιτούν καμία εισαγωγή, διασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί μπορούν να κρατούν τα χέρια τους στο τιμόνι. Σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής, η Kia θα παρέχει ανατροφοδότηση σχετικά με την ποιότητα των δεδομένων NDW, ώστε να μπορεί να βελτιωθεί όπου χρειάζεται.

Ο Sjoerd Knipping, αντιπρόεδρος προϊόντων και μάρκετινγκ της Kia Ευρώπης δήλωσε σχετικά: “Πάντα αναζητούμε τρόπους για να βελτιώσουμε την ασφάλεια των οχημάτων για τους πελάτες μας και άλλους χρήστες του δρόμου αναπτύσσοντας τις πιο πρόσφατες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας υψηλής τεχνολογίας για τα οχήματά μας. Με τη συμμετοχή μας στο project για τις Υπηρεσίες Προτεραιότητας Ασφάλειας, προσβλέπουμε στην ανάπτυξη μιας νέας σειράς καινοτόμων συστημάτων προειδοποίησης που θα κάνουν την οδήγηση στην Ευρώπη ακόμα πιο ασφαλή”.

Από την πλευρά της ολλανδικής κυβέρνησης, ο Mark Harbers, υπουργός Υποδομών και Διαχείρισης Υδάτων, δήλωσε: “Το 98% των αυτοκινητιστών χρησιμοποιούν πλέον ψηφιακές πληροφορίες κατά την οδήγηση. Επιπλέον, πιλοτικά συστήματα και projects δείχνουν ότι η παροχή προειδοποιήσεων κατά την οδήγηση έχει θετική επίδραση στην οδική ασφάλεια. Θα ήθελα να αγκαλιάσουμε αυτές τις ενέργειες και εξελίξεις, επειδή οι οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών, για παράδειγμα, δηλώνουν ότι εκτιμούν ιδιαίτερα τέτοιες προειδοποιήσεις και βασίζονται όλο και περισσότερο σε αυτές. Γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε τώρα τη συνεργασία μας με έξι οργανισμούς και θα διασφαλίσουμε ότι παρέχουν με ασφάλεια τις σωστές πληροφορίες στους οδηγούς”.

Το project Safety Priority Services θα διαρκέσει τρία χρόνια στο πλαίσιο της
προετοιμασίας μιας αναμενόμενης νέας υποχρέωσης κοινής χρήσης δεδομένων που
σχετίζονται με προειδοποιήσεις και η οποία αναμένεται να ενσωματωθεί στους
ευρωπαϊκούς κανονισμούς το 2025.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.