Κινητήρας από Lego με turbo που… γυρίζει! (+video)

Άλλη μία απίστευτη δημιουργία που δείχνει ότι με τουβλάκια Lego μπορούν να κατασκευαστούν τα πάντα. Αυτή τη φορά θα δούμε ένα μοτέρ με λειτουργικό turbo!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lego κινητήρας

Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτες δημιουργίες με κινητήρες Lego, όπως για παράδειγμα το λειτουργικό χειροκίνητο κιβώτιο που μπορείτε να δείτε εδώ και να καταλάβετε πως λειτουργεί ένα πραγματικό. Αυτή τη φορά, θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Πρόκειται για έναν θηριώδη κινητήρα με λειτουργικό turbo, κάτι που ομολογουμένως δεν έχουμε ξανά δει στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Πλήρως λειτουργικό κιβώτιο CVT από Lego (+video) 

Το video που ακολουθεί προέρχεται από το κανάλι “Beyond the Brick”, το οποίο μετρά πάνω από ένα εκατ. εγγεγραμμένους συνδρομητές. “Πρωταγωνιστής” είναι ένας κινητήρας diesel σε διάταξη έξι κυλίνδρων σε σειρά. Ακολουθεί την φιλοσοφία κινητήρων θαλάσσης και το πιο εντυπωσιακό του στοιχείο είναι σίγουρα το λειτουργικό σύστημα υπερπλήρωσης.


Ο δεύτερος κινητήρας που θα δούμε είναι σαφώς μεγαλύτερος και πολύ πιο πολύπλοκος. Η διάταξή του είναι V16 και θα τον δείτε να βρίσκεται επάνω σε τρέιλερ με έξι άξονες. Μάλιστα, το τελευταίο να είναι επίσης κατασκευασμένο από Lego τουβλάκια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.