Κοινές, ανταλλάξιμες μπαταρίες για… όλα “βλέπει” η Honda

Με στόχο και την ανθρακική ουδετερότητα, η Honda οραματίζεται ένα μέλλον όπου οι συστοιχίες μπαταριών θα είναι κοινές για τα οχήματα και τις οικιακές και μη συσκευές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κοινές ανταλλάξιμες μπαταρίες για όλα οραματίζεται η Honda

Τα ορυκτά καύσιμα είναι κοινά για όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σχεδόν άσχετα από το πεδίο χρήσης τους. Γιατί να μην είναι και οι μπαταρίες για όλα τα οχήματα και συσκευές που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια; Αυτό είναι το σκεπτικό που φέρνει στο “τραπέζι” η Honda και θέλει να το βάλει μελλοντικά σε μαζική παραγωγή, στο δρόμο προς ένα ανθρακικά ουδέτερο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Τελικά θα δούμε από τη Honda ένα νέο S2000;

Ως ηγέτιδα δύναμη μιας συμμαχίας κατασκευαστών μοτοσικλέτας που θέλουν να εξελίξουν και να χρησιμοποιούν από κοινού ανταλλάξιμες μπαταρίες για τα μοντέλα τους, η Honda έχει ήδη δείξει τις προθέσεις της για τις κοινές μπαταρίες θέλοντας παράλληλα να πάει αυτό το concept ένα βήμα παραπέρα.


Οι Ιάπωνες εξετάζουν ήδη ένα concept όπου μικρές σε μέγεθος συστοιχίες μπαταριών θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ποικιλοτρόπως τόσο σε οχήματα διαφορετικών τύπων για μετακινήσεις και μεταφορές όσο και στο σπίτι.

Το concept της Honda προϋποθέτει έναν σταθμό αμφίδρομης λειτουργίας που θα εγκαθίσταται σε ένα σπίτι και θα εφοδιάζεται με συστοιχίες μπαταριών όπως είναι το Mobile Power Pack e που έχουν παρουσιάσει ήδη οι Ιάπωνες για τα ηλεκτρικά τους δίκυκλα.

Διαβάστε επίσης – Soichiro Honda: Από τα ανταλλακτικά για την Toyota στην κορυφή του κόσμου!

Ο εν λόγω σταθμός που θα φέρει 4-5 μπαταρίες με σχετικά μικρή ενεργειακή χωρητικότητα η καθεμιά, θα μπορεί να τις φορτίζει μέσω του οικιακού δικτύου ηλεκτροδότησης του σπιτιού του αλλά και από ΑΠΕ που έχουν εγκατασταθεί σε αυτό.

Ο χρήστης θα έχει επίσης τη δυνατότητα να επιστρέψει το ρεύμα στο δίκτυο εφόσον αυτό του ζητηθεί αλλά και να τροφοδοτήσει το ίδιο το σπίτι με ηλεκτρική ενέργεια από τις μπαταρίες ακόμη και αν δεν είναι έκτακτη ανάγκη. Θα μπορεί επίσης να εφοδιάζεται με έτοιμες φορτισμένες μπαταρίες από “δημόσιους” σταθμούς, επιστρέφοντας σε αυτόν τις άδειες.

«Και πού θα χρησιμοποιούνται αυτές οι μπαταρίες», είναι το εύλογο ερώτημα, με την απάντηση να είναι μία και συγκεκριμένη: «Παντού»! Για παράδειγμα, οι μπαταρίες θα μπορούν να τοποθετούνται από τον χρήστη τους στο μικρό ηλεκτρικό του αυτοκίνητο πόλης, αν χρειάζεται περισσότερους χώρους, ή έχει κακό καιρό, ή στο ηλεκτρικό του scooter, αν θέλει να διασχίσει τους δρόμους της πόλης σε λιγότερο χρόνο.

Οι μπαταρίες, όλες με το ίδιο μέγεθος και προδιαγραφές, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους ηλεκτρικούς κινητήρες, όπως είναι αυτός που βρίσκεται σε μια εξωλέμβια μηχανή θαλάσσης ή σε μια μηχανή του γκαζόν. Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή όλες μαζί, ανάλογα και με τις απαιτήσεις για ηλεκτρική ενέργεια.

Έτσι, με ένα σετ 4-5 μπαταριών, ο χρήστης τους θα μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών με την κοινή και ανταλλάξιμη μπαταρία να δημιουργεί παράλληλα και τις απαραίτητες οικονομίες κλίμακας που θα μειώσουν δραστικά το κόστος παραγωγής τους και το τελικό κόστος για τον καταναλωτή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.