Κόντρα διαφορετικών κόσμων! Ferrari SF90 vs BMW M 1000 RR (Video)

Η M 1000 RR είναι η πρώτη μοτοσικλέτα των Βαυαρών που δέχεται τις περιποιήσεις της BMW M και σε αυτό το video έρχεται αντιμέτωπη με την Ferrari SF90 των 1.000 ίππων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari SF90 vs BMW M 1000 RR video

Οι κόντρες μεταξύ σύγχρονων superbikes και πανίσχυρων supercars πολλαπλάσιας αξίας συνήθως δεν έχουν… ευτυχή κατάληξη για τα δεύτερα. Σε μια τέτοια περίπτωση μεγάλος χαμένος είναι η πληγωμένη περηφάνεια του οδηγού του supecar με μεγάλο ωστόσο κερδισμένο το φιλοθεάμον κοινό, εφόσον υπάρχει και το σχετικό video.

Δείτε επίσης: Ferrari 308 με μοτέρ Honda ισχύος 1.000 ίππων. Ιεροσυλία; (+video)

Όπως και να έχει θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι και τα δύο αυτά εκπληκτικά οχήματα δεν σχεδιάστηκαν για κόντρες στην ευθεία, με την τεράστια ισχύ που διαθέτουν να αποτελεί μόνο ένα από τα υπέροχα χαρακτηριστικά τους που τα κάνει τόσο ξεχωριστά αλλά και τόσο ικανά, ειδικά σε περιβάλλον πίστας.


Με ισχύ 212 ίππων από τον εν σειρά 4κύλινδρο κινητήρα των 999 κ.εκ. και βάρος που δεν ξεπερνά τα 192 πλήρης υγρών, η BMW M 1000 RR έχει αναλογία κιλών ανά ίππο που βρίσκεται πολύ κοντά σε αγωνιστικές κατασκευές (0,92 κιλά/ίππο για την ακρίβεια) και θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστεί και σε αγώνες dragster, με κάποιες μικρές τροποποιήσεις είναι η αλήθεια.

Δείτε επίσης – BMW M4 CSL vs Alfa Romeo Giulia GTA: Ποια θα επικρατήσει; (Video)

Από την άλλη, η plug-in υβριδική Ferrari SF90 δεν… αστειεύεται επίσης αφού οι 1.000 ίπποι που παράγει το σύστημα κίνησής της, λένε μόνο τη μισή αλήθεια για τις δυνατότητές της να ξεκινά σας αστραπή από στάση. Την υπόλοιπη μισή την λέει το σχετικά χαμηλό βάρος των 1.570 κιλών (1,57 κιλά ανά ίππο) και το προηγμένο σύστημα 4κίνησης που μοιράζει ιδανικά την ισχύ σε όλους τους τροχούς. Η 4κίνηση επιτρέπει στο ιταλικό supercar να ολοκληρώνει επίσημα τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Οι δύο… “υπερκατασκευές” έρχονται αντιμέτωπες σε μία πραγματική τιτανομαχία τόσο από στάση όσο και εν κινήσει, την οποία και μπορείτε να απολαύσετε στο video που σας παραθέτουμε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.