Κορωνοϊός: Τι γίνεται με τα καύσιμα στην χώρα μας;

Τελικά υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για τα καύσιμα ή όχι; Δείτε την επίσημη απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με τα καύσιμα στην χώρα μας και την διάθεσή τους.

Δείτε επίσης: Που κατασκευάζονται τα Honda που έρχονται Ελλάδα

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
Σε σχέση με τα φαινόμενα αυξημένης προσέλευσης που παρατηρήθηκαν στα πρατήρια υγρών καυσίμων το τελευταίο διάστημα, το Υπουργείο διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας όσον αφορά στον ομαλό εφοδιασμό των καταναλωτών με καύσιμα.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ βρίσκονται σε επικοινωνία με όλους τους φορείς της αγοράς καυσίμων. Οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων.
Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα.”

Διαβάστε ακόμη: Που κατασκευάζονται τα Toyota που έρχονται Ελλάδα

Επομένως καλό είναι να μην μας ανησυχήσει και το καύσιμο των οχημάτων μας, ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Εξάλλου οι μετακινήσεις μας πλέον θα είναι μειωμένες για αρκετό διάστημα και έτσι και τα αυτοκίνητά μας θα… ξεκουραστούν. Ψυχραιμία λοιπόν. Δεν χρειάζεται να συνωστιζόμαστε και στα πρατήρια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr