Λ. Ποσειδώνος: Γίνεται ένας από τους πιο ασφαλείς δρόμους της Αττικής (+video)

Εκτεταμένο σχέδιο παρεμβάσεων από την Περιφέρεια Αττικής για την Λ. Ποσειδώνος. Δείτε τι έχει αλλάξει μέχρι σήμερα ώστε να γίνει σύγχρονη και ασφαλής!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λεωφόρος Ποσειδώνος

Στην προσπάθειά της να καταστήσει την Λ. Ποσειδώνος έναν από τους πιο σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους της Αττικής, η Περιφέρεια Αττικής έχει ήδη ολοκληρώσει ένα μεγάλο τμήμα από τις εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης ενός δρόμου ορόσημο για όλο το παραλιακό μέτωπο του Λεκανοπεδίου.

Επιχείρηση “Κηφισός”: Ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα ασφαλτόστρωσης και LED φωτισμού

Αναλυτικότερα, τα συνεργεία της Περιφέρειας προχώρησαν σε αναβάθμιση του οδοστρώματος τοποθετώντας αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα αθόρυβης κύλισης. Επιπλέον, έγιναν καίριες αλλαγές, όπως νέες διαγραμμίσεις και φωτισμός Led σε όλο το μήκος του δρόμου. Με την τελευταία ενέργεια, μάλιστα, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό μέχρι και 70%

Παράλληλα, έχει διευκολυνθεί σημαντικά η προσβασιμότητα των πεζών και των ΑμεΑ με τις νέες πεζογέφυρες που έχουν τοποθετηθεί στο ύψος του Φλοίσβου και στον Άλιμο αντίστοιχα. Επιπλέον, εφαρμόζονται για πρώτη φορά μέτρα αποτροπής τροχαίων παραβάσεων, όπως η κάμερα ανίχνευσης παραβίασης του φωτεινού σηματοδότη.

“Η Λ. Ποσειδώνος, ένας δρόμος – ορόσημο για όλο το Λεκανοπέδιο και με ιδιαίτερο βάρος στην νέα εποχή στην οποία εισέρχεται το παραλιακό μέτωπο, μεταμορφώνεται σε έναν δρόμο – πρότυπο ασφάλειας, με αισθητικό, περιβαλλοντικό και ενεργειακό συγκριτικό πλεονέκτημα”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.