Λάρισα: Hyundai Accent “προσγειώθηκε” μέσα σε αυλή (+video)

Ευτυχώς το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ξημερώματα, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται κάποιος στην αυλή! Σώος και ο οδηγός του Hyundai Accent...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο

Ένα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα στην Λάρισα το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης (31/1). Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα, το αυτοκίνητο “προσγειώθηκε” μέσα σε αυλή οικίας, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός τραυματισμός.

Απίστευτoς: Επιχείρησε αναστροφή στη Βασ. Σοφίας και δημιούργησε τροχαίο (+video)

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα “onlarissa.gr”, το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Φαρσάλων στην πλευρά της οδού με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Ο οδηγός προφανώς έχασε τον έλεγχο του Hyundai Accent και μπήκε στην αυλή καταστρέφοντας τα κάγκελα. Ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι το τροχαίο έγινε νωρίς το πρωί, γεγονός που σχεδόν απέκλειε το γεγονός να βρίσκεται κάποιος στο σημείο.

Θετικά είναι τα νέα και για τον οδηγό του κορεάτικου μοντέλου, ο οποίος δεν τραυματίστηκε. Το συμβάν, λοιπόν, περιορίστηκε στις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο από την σύγκρουση με τα κάγκελα, αλλά και την πτώση από ύψος μικρότερο του ενός μέτρου. Ακολουθεί σχετικό video!

Πηγή: onlarissa.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.