“Λύνοντας” την μίση Bugatti Veyron για αλλαγή σε μπουζί-πολ/στες (+video)

Μόνο απλή υπόθεση δεν χαρακτηρίζεται η αλλαγή μπουζί και πολλαπλασιαστών στο 16κύλινδρο μοτέρ της Bugatti Veyron. Το κόστος, αλλά και ο χρόνος τρομάζουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti Veyron

Στα υπέρογκα ποσά που απαιτούνται για την συντήρηση αυτοκινήτων επιπέδου Bugatti Veyron έχουμε ξανά αναφερθεί στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, γνωστοποιήθηκε το χρηματικό ποσό που πρέπει να δαπανήσει ένας ιδιοκτήτης του εξωτικού hypercar για να αντικαταστήσει τα 16 μπουζί και τους πολλαπλασιαστές.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτο το κόστος συντήρησης μίας Bugatti Chiron Pur Sport σε βάθος τετραετίας 

Η διαδικασία μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η παραπάνω εικόνα το επιβεβαιώνει. O μηχανικός χρησιμοποιεί ειδική πλατφόρμα, ώστε να προσεγγίσει από… αέρος την περιοχή στην οποία θα δουλέψει. Επίσης, πρέπει να αφαιρεθούν πολλά εξαρτήματα, τόσο από το πίσω τμήμα του αμαξώματος, όσο και από τον χώρο του μηχανοστασίου.


To αυτοκίνητο έφτασε για το συγκεκριμένο service με δυσλειτουργία στην ανάφλεξη των κυλίνδρων 13 και 16.  Η τιμή των πολλαπλασιαστών είναι 730 δολάρια το καθένα, ενώ τα μπουζί κοστίζουν 170 δολάρια έκαστο. Σύμφωνα με την Bugatti, η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 40 έως 50 ώρες, ενώ το κόστος είναι τρομακτικό. Πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα “carscoops”, αναφέρουν ότι το ύψος των δύο αυτών εργασιών αγγίζει τα 20.000 δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 18.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει περίπου και ένα supermini στην χώρα μας!

Σχετικό video αναρτήθηκε και στο Tik Tok, με τον δημιουργό να αναφέρει πως μόνο το κόστος των ανταλλακτικών έφτασε τα 14.000 δολάρια. Δείτε πόσα τμήματα του αυτοκινήτου έχουν αφαιρεθεί ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

@fixitsteven♬ Eye Of The Tiger (From “Rocky 3”) – Geek Music

Πηγή: carscoops.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.