Συντήρηση Bugatti Chiron: Ο τιμοκατάλογος της “παράνοιας”! (+video)

Εμπρός δίσκοι και τακάκια κοστίζουν πάνω από 20.000 ευρώ σε μία Bugatti Chiron! Πάλι καλά που για τα πρώτα τέσσερα χρόνια υπάρχει δωρεάν συντήρηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti Chiron

Η απόκτηση μίας Bugatti Chiron είναι “όνειρο θερινής νυκτός”. Στο video που ακολουθεί, όμως, θα δούμε ότι ακόμα και αν ένας κοινός θνητός την αποκτούσε δωρεάν, άμεσα θα αποχωριζόταν το γαλλικό hypercar. Ο λόγος; Ασφαλώς το κόστος συντήρησης που τρομάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με άλλα, το “ταπεινά” supercars.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από τα ευχάριστα νέα που αφορούν στην πρώτη τετραετία, όπου οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της Bugatti Chiron γίνονται εντελώς δωρεάν στην επίσημη αντιπροσωπεία. Για τα επόμενα έξι χρόνια, το κόστος συντήρησης ανέρχεται στα 91.500 δολάρια, δηλαδή για τα 10 χρόνια χρήσης, απαιτείται το ποσό των 85.100 ευρώ μόνο για τις τυπικές εργασίες συντήρησης.

Πάμε τώρα σε κάποια απρόοπτα που μπορεί να συμβούν στη διάρκεια συμβίωσης με ένα hypercar σαν την Bugatti Chiron. Ξεκινάμε με το κλειδί, το οποίο αν χαθεί ο κάτοχος θα πρέπει να πληρώσει το απίστευτο ποσό των 13.500 δολαρίων, δηλαδή 12.500 ευρώ. Από την άλλη, η αλλαγή των ελαστικών κοστίζει 7.800 ευρώ και πρέπει να γίνεται το αργότερο κάθε πέντε χρόνια.


Από εκεί και πέρα, το κόστος γίνεται τρομακτικό αν υπάρξει κάποια σοβαρή δυσλειτουργία σε κινητήρα ή κιβώτιο. Το κόστος αλλαγής ή rebuilt του W16 κινητήρα φτάνει σχεδόν τα 800.000 ευρώ, ενώ για το κιβώτιο η αντίστοιχη τιμή ξεπερνά τα 170.000 ευρώ. Πάμε και στα φρένα, όπου ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι για την αντικατάσταση των εμπρός δίσκων απαιτείται το ποσό των 16.700 ευρώ (εμπρός τακάκια 6.200 ευρώ).

Τέλος, με το πέρας της 10ετίας, το τυπικό ετήσιο service κοστίζει 10.700 ευρώ και το “μεγάλο” της τετραετίας κοστίζει σχεδόν 32.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.