Μ. Βρετανία: Ένας στους τέσσερις ηλεκτρικό την επόμενη 5ετία

Σημαντική αναμένεται να είναι η μετάβαση των καταναλωτών στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα επόμενα πέντε χρόνια στη Μ. Βρετανία, σύμφωνα με νέα έρευνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό Nissan LEAF

Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν στα ηλεκτρικά δίνουν οι Βρετανοί, σύμφωνα με τελευταία έρευνα που δημοσίευσε η ανεξάρτητη κρατική ρυθμιστή αρχή της Μ. Βρετανίας, Ofgem, με έναν στους τέσσερις Βρετανούς να κάνουν το ηλεκτρικό “βήμα” μέσα στην επόμενη πενταετία.

Διαβάστε επίσης: Γερμανική μελέτη βγάζει ασύμφορα τα καύσιμα με βάση το υδρογόνο

Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την IPSOS Mori για λογαριασμό της Ofgem μεταξύ Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2020, συμμετείχαν 4.608 άτομα από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία.


Με το 2030 να αποτελεί και τη χρονιά που τα μοντέλα με μοτέρ εσωτερικής καύσης θα πάψουν να πωλούνται στη Μ. Βρετανία, η έρευνα της Ofgem αναφέρει επίσης ότι ιδιαίτερα μεγάλο είναι και το ποσοστό εκείνων που δεν θα κάνουν αυτή τη μετάβαση την επόμενη 5ετία και ανέρχεται στο 38%.

Διαβάστε επίσης: Πόσο μας κοστίζουν τα ηλεκτρονικά συστήματα στα καινούρια αυτοκίνητα;

Οι λόγοι που περισσότεροι από έναν στους τρεις Βρετανούς θα συνεχίσουν με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης είναι αυτοί που θεωρούνται τα μεγάλα “αλλά” και για τους κατοίκους των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών και αφορούν την υψηλή τιμή αγοράς ενός ηλεκτρικού (59%) σε σχέση με ένα συμβατικό, την μικρή αυτονομία και διάρκεια ζωής της μπαταρίας (38%), αλλά και το άγχος για την ύπαρξη ικανού αριθμού σταθμών φόρτισης στην περιοχή που βρίσκεται η οικία τους.

Πηγή: Ofgem

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]