Μ. Βρετανία: Ford Ranger Raptor και Focus ST βάφονται στα “μπλε”

Με σκοπό να ενταχθούν στον βρετανικό αστυνομικό στόλο τα Ford Ranger Raptor και Focus ST απέκτησαν ειδικές εκδόσεις ακριβώς γι αυτό το λόγο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η βρετανική Αστυνομία θέλει να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της εκτός αλλά και εντός δρόμου και γι αυτό το λόγο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση αξιολόγησης των δυο ειδικών εκδόσεων των Ford Ranger Raptor και Focus ST αντίστοιχα.

Όπως και οι υπόλοιπες ειδικές εκδόσεις της Ford για την βρετανική αγορά έτσι και τα συγκεκριμένα Ford Ranger Raptor και Focus ST προετοιμάστηκαν ειδικά από την ομάδα Special Vehicle Preparation της εταιρίας που εδρεύει στο Essex.

Η πρώτη που θα δοκιμάσει το σκληροτράχηλο Ranger Raptor είναι η Αστυνομία της Νότιας Ουαλίας. H αντυνομική έκδοση του pick up της Ford, πέρα από τα χρώματα, τον ασύρματο, τον απαραίτητο φάρο και τα λοιπά φωτιστικά σώματα, φέρει και βελτιωμένη ανάρτηση που προέρχεται από την FOX. Παράλληλα στον στάνταρ εξοπλισμό του βλέπουμε και το πρόγραμμα Baja desert race που αυξάνει ακόμη περισσότερο τις ήδη διευρυμένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου που προσφέρει.

Ford Ranger Raptor, Focus ST UK Police 2019

Αυτά για την εκτός δρόμου πάταξη του εγκλήματος. Για την άσφαλτο η βρετανική Αστυνομία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αξιολόγησης μιας ανάλογης έκδοσης του Focus ST, για την οποία προς το παρόν γνωρίζουμε ακόμη λιγότερα. To Focus ST φαντάζει ωστόσο ως ιδανικό συμπλήρωμα για τον στόλο των Βρετανών δίπλα στο pick up της εταιρίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην ακόλουθη gallery.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr