Μάχη κορυφής: BMW M4 vs Audi RS5 vs Alfa Giulia Quadrifoglio (+video)

Τρία κορυφαία αυτοκίνητα συναντιούνται στην ίδια ευθεία. Ποιο θα επικρατήσει; Ώρα για την κορυφαία μάχη ανάμεσα σε Audi RS5, Giulia QV και BMW M4...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ήταν ένα συγκριτικό που περιμέναμε! BMW M4, Audi RS5 και Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio βρέθηκαν στην ίδια ευθεία. Δύο εκπρόσωποι της «γερμανικής σχολής» και ένας της «ιταλικής». Ποιος θα επικρατήσεις άραγε;

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο Audi RS3 αντιμέτωπο με BMW M2 CS και Α45 AMG (+video)

Το Audi RS5 και η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio εξοπλίζονται με παρόμοιους κινητήρες. Κάτω από το καπό τους βρίσκεται ένας twin-turbo V6 κινητήρας χωρητικότητας 2,9 λίτρων. Στην πρώτη περίπτωση η ισχύς αγγίζει τους 450 ίππους και τα 600 Nm ροπής. Στη δεύτερη περίπτωση η ισχύς είναι αυξημένη στους 510 ίππους και η ροπή στα 600 Nm.

Η BMW M4 «κινείται» σε ένα διαφορετικό φάσμα, με τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα χωρητικότητας 3 λτ. να αποδίδει 431 ίππους και 550 Nm ροπής. Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το Audi RS5 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο με σύστημα τετρακίνησης, γεγονός που δίνει ένα πλεονέκτημα σε εκκίνηση από στάση.

Διαβάστε επίσης: Τα ισχυρότερα SUVs του VW Group στην ίδια ευθεία (+video)

Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι «carwow». Τα τρία αυτοκίνητα συγκρίνονται σε επιτάχυνση από στάση, σε επιτάχυνση με αρχική ταχύτητα (rolling start), αλλά και σε επιβράδυνση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.