Μάχη στο χιόνι: 2κίνητο Audi A1 με χειμερινά ελαστικά Vs 4κίνητο Audi SQ7 με θερινά (+video)

Ποια η διαφορά πρόσφυσης σε χιονισμένο οδόστρωμα, μεταξύ ενός προθιοκίνητου οχήματος με χειμερινά ελαστικά με ένα 4κίνητου με θερινά; Η απάντηση στο video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
χειμερινά ελαστικά

Το κανάλι του carwow στο Youtube, μας έχει συνηθίσει σε ενδιαφέροντα βίντεο και αυτή τη φορά μας δείχνει με ποιο τρόπο τα χειμερινά ελαστικά επηρεάζουν την πρόσφυση και τις επιδόσεις ενός οχήματος.

Χειμερινά ελαστικά: Ταιριάζουν στο κλίμα και τις συνθήκες της χώρας μας;

Έτσι, οι συμμετέχοντες του carwow δοκίμασαν δύο αυτοκίνητα της Audi (A1 και SQ7) σε έναν κλειστό χώρο σκι και πιο συγκεκριμένα σε μία ανηφορική χιονισμένη πλαγιά.
Να σημειωθεί ότι η οδήγηση με θερινά ελαστικά στο χιόνι, είναι μία διαδικασία αρκετά πιο επικίνδυνη από όσο ακούγεται. Επίσης, είναι αρκετοί οι κάτοχοι 4×4 οχημάτων, οι οποίοι βασίζονται στο σύστημα τετρακίνησης, χωρίς να έχουν τοποθετήσει χειμερινά ελαστικά. Αυτό όπως είναι λογικό εγκυμονεί διάφορους κινδύνους.


Στο πρώτο αυτοκίνητο της δοκιμής πρωταγωνιστεί ένα Audi A1, που εφοδιάζεται με έναν 1.000άρη 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 200 Nm ροπής, ενώ το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου φτάνει τα 1.130 κιλά. Στο μικρό προσθιοκίνητο μοντέλο της δοκιμής έχει τοποθετηθεί μία νέα τετράδα χειμερινών ελαστικών.

Ο αντίπαλος του Α1 στη δοκιμή του carwow είναι «συγγενής» μεν, θηριώδης δε. Ο λόγος για το SQ7, ένα όχημα με το σχεδόν διπλάσιο βάρος από το Audi A1, το οποίο διαθέτει εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης. Μάλιστα, κάτω από το καπό του είναι τοποθετημένος ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 θερμικός κινητήρας, απόδοσης 500 ίππων και 770 Nm ροπής. Ωστόσο, τα ελαστικά που «φοράει» στις υπερμεγέθεις ζάντες του είναι θερινά.

Η πρώτη πρόκληση στο βίντεο του carwow, είναι ένας αγώνας απότομης επιτάχυνσης από στάση με απενεργοποιημένα τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης. Εκεί, το A1 καταφέρνει να αποκτήσει λίγη πρόσφυση και να ανέβει στην πλαγιά, ενώ το SQ7 μετά βίας καταφέρνει να κινηθεί.

Η δεύτερη προσπάθεια αποτελείται από μία πιο ήπια επιτάχυνση των δύο οχημάτων. Αυτή τη φορά, το SQ7 καταφέρνει να ανέβει τη μισή διαδρομή. Όμως, χάνει το κράτημά του και επιστρέφει στην αρχή, γλιστρώντας. Από την άλλη, το Audi Α1 με τα χειμερινά ελαστικά φτάνει εκ νέου και με σχετική άνεση στον προορισμό του.

Στην τρίτη και τελευταία δοκιμή, η ζυγαριά θα γείρει για πρώτη φορά προς την πλευρά του Audi SQ7. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί καθώς οι άνθρωποι του carwow, εφοδιάζουν και αυτό με χειμερινά ελαστικά. Εκεί το μεγάλο γερμανικό SUV, εκτοξεύεται, προσπερνώντας με άνεση το μικρό A1.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.