“Με το δεξί” η εμπορική πορεία της Opel Gallo S.A. ως μέλος του Δικτύου Opel

Μετρώντας μόλις λίγους μήνες ως μέλος του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Opel, η Opel Gallo S.A. έχει να επιδείξει σημαντικές εμπορικές επιτυχίες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Gallo S.A.

Μετρώντας μόλις λίγους μήνες ως μέλος του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Opel, η Opel Gallo S.A. έχει να επιδείξει σημαντικές εμπορικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις παραγγελίες λιανικής Opel πανελλαδικά, κατά το διάστημα Φεβρουαρίου – Οκτωβρίου 2023.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η πολυτιμότερη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο 

Η επίδοση αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η εταιρεία Gallo S.A. ιδρύθηκε το 1993 από τον Ευάγγελο Γκάλλο, ζωντανό θρύλο των ελληνικών αγώνων rally. Έκτοτε, πρωταγωνιστεί στην αγορά του αυτοκινήτου, σημειώνοντας σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, χάρη στα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας, την αξιοπιστία, αλλά και το κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Επιπλέον, η εταιρεία συμμετέχει με δική της ομάδα σε αγώνες Rally, μεταξύ των οποίων το WRC Rally Acropolis.


H συνεργασία με την Opel αποτελεί το νέο εγχείρημα του Ομίλου Gallo. Η κάθετη μονάδα της Opel Gallo στεγάζεται στη Λεωφόρο Κηφισού 170-172 στο Αιγάλεω. Στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί showroom, με εκθέματα που καλύπτουν όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Opel, καθώς και οχήματα προς Test Drive Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο/φανοποιείο προσφέρονται υπηρεσίες aftersales, πάντοτε ακολουθώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Opel, ενώ λειτουργεί και αποθήκη γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.