Μεγάλη αλλαγή στις δοκιμές ασφάλειας του Euro NCAP – Πέντε αστέρια μόνο εάν…

Ευχάριστα νέα για την πλειονότητα των οδηγών! Δείτε την απόφαση που πήρε ο οργανισμός Euro NCAP, περνά σε εφαρμογή από το 2026...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φυσικά κουμπιά

Αν είστε κάτοχος σύγχρονου αυτοκινήτου, θα έχετε διαπιστώσει ότι πολλοί από τους φυσικούς διακόπτες, έχουν αντικατασταθεί από κουμπιά αφής ή μπάρες αφής (πχ. για την αυξομείωση της έντασης ήχου). Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, ακόμα και τα φλας ενεργοποιούνται με πάνελ αφής. Πριν από καιρό, μία έρευνα είχε προειδοποιήσει για την απόσπαση προσοχής που προκαλούν (δείτε περισσότερα εδώ). Τώρα, ο οργανισμός Euro NCAP έρχεται να βάλει τα δικά του όρια στους κατασκευαστές.

Από το 2026, κανένα αυτοκίνητο χωρίς φυσικούς διακόπτες για βασικές λειτουργίες δεν θα μπορεί να πάρει την μέγιστη βαθμολογία των πέντε αστέρων. Εννοείται πως ο οργανισμός δεν θα απαιτήσει την αφαίρεση οθονών αφής από τα σύγχρονα αυτοκίνητα, αλλά θα δώσει ένα κίνητρο στις εταιρείες να επαναφέρουν τον έλεγχο βασικών λειτουργιών (πχ. κόρνα, φλας, ρύθμιση θερμοκρασίας στον κλιματισμός, ένταση ήχου κτλ.) μέσω “φυσικών” διακοπτών.

φυσικά κουμπιά


“Η υπερβολική χρήση οθονών και πάνελ αφής είναι ένα πρόβλημα σε όλη τη βιομηχανία, καθώς σχεδόν κάθε κατασκευαστής οχημάτων μετακινεί τα βασικά χειριστήρια σε κεντρικές οθόνες αφής, υποχρεώνοντας τους οδηγούς να πάρουν τα μάτια τους από το δρόμο αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων λόγω απόσπασης της προσοχής”, δήλωσε ο Matthew Avery, διευθυντής στρατηγικής ανάπτυξης του οργανισμού του Euro NCAP.

“Το μήνυμα του οργανισμού Euro NCAP προς τους κατασκευαστές είναι σαφές, θέλει φυσικά χειριστήρια για τα φλας, τα φώτα αλάρμ, τους υαλοκαθαριστήρες και την κόρνα”, συμπλήρωσε. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα χάνονται πολύτιμοί βαθμοί που θα στερούν την κορυφαία βαθμολογία πέντε αστέρων.

Ευχάριστα νέα, λοιπόν, από τον οργανισμό Euro NCAP και ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπει τέλος σε αυτή την σύγχρονη τάση των κατασκευαστών!

Πηγή: theverge.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.