Mercedes-AMG S 63 E Performance με 802 ίππους και 1.430 Nm ροπής! (+video)

Η κορυφαία S-Class θέτει νέα standard στην κατηγορία σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, την τεχνολογία, τα συστήματα ασφαλείας και φυσικά την ισχύ, η οποία παράγεται συνδυαστικά από έναν V8 4.0 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει ήδη 50 χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε η πρώτη S-Class, καταλαμβάνοντας μια περίοπτη θέση στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας. Ο συνδυασμός saloon πολυτέλειας και η απόδοση ήταν από την πρώτη στιγμή τα κύρια χαρακτηριστικά των S-Class μοντέλων και η τελευταία υλοποίηση από την Mercedes-AMG παραμένει πιστή σε αυτό το δόγμα.

Ένας θερμικός κινητήρας AMG 4.0 V8 biturbo  παράγει 612 ίππους και μέγιστη ροπή 900 Nm, η οποία είναι διαθέσιμη σε μεγάλο εύρος στροφών. Εντυπωσιακό είναι το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα στήριξης του κινητήρα, με τις βάσεις – παρεμβύσματα να αυξομειώνουν την σκληρότητα τους αναλόγως των συνθηκών. Σε ήπιες συνθήκες οδήγησης οι βάσεις “μαλακώνουν” για απόσβεση των κραδασμών, ενώ σε πιο γρήγορο τέμπο σταδιακά “σκληραίνουν” προκειμένου να υποστηρίξουν τη δυναμική της οδήγησης.

Ο ηλεκτροκινητήρας του υβριδικού συστήματος παράγει 190 ίππους, των οποίων η μετάδοση γίνεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρικού κιβωτίου δύο ταχυτήτων. Η παροχή της ισχύος μπορεί να γίνεται συνδυαστικά με το θερμικό κινητήρα και το 9τάχυτο AMG Speedshift κιβώτιο, ή παρακάμπτοντας τα, αναλόγως των συνθηκών. Όταν και τα δύο συστήματα παραγωγής ισχύος είναι ενεργά μπορούν να φτάσουν σε maximum απόδοση τους 802 ίππους αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι η ροπή των 1.430 Nm, που αποτελεί ρεκόρ σε αυτή την κατηγορία.


Η μπαταρία που τροφοδοτεί τoν ηλεκτροκινητήρα έχει εξελιχθεί με βάση τεχνολογία που έχει αντληθεί από την F1 και τα υβριδικά μονοθέσια της Mercedes-AMG Petronas. Η χωρητικότητα της ανακοινώνεται στις 13,1 kWh και είναι ικανή να παρέχει 70 kW συνεχούς ισχύος με μέγιστο τα 140 kW. H πλήρωση της γίνεται μέσω ενσωματωμένου φορτιστή AC 3,7 kW, σε σταθμό φόρτισης, wallbox ή οικιακή πρίζα και η ενέργεια που αποθηκεύει αρκεί για μια αυτονομία της τάξεως των 33 χιλιομέτρων.

Υπάρχει επίσης σύστημα ανάκτησης ενέργειας που εμπλέκεται αυτόματα όταν ο οδηγός σηκώσει το πόδι από το γκάζι. Πέραν της πλήρους παράκαμψης του συστήματος αυτού, είναι δυνατή η ρύθμιση του σε 4 στάδια, με αντίκτυπο στο “φρένο” που λαμβάνει ως αίσθηση ο οδηγός από τον κινητήρα.

Η Mercedes-AMG S 63 E Performance διατίθεται με πληθώρα δυναμικών συστημάτων τα οποία προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος εξατομίκευσης ώστε το αυτοκίνητο να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε οδηγική συνθήκη και γούστο. Η αερανάρτηση AMG RIDE CONTROL+  λειτουργεί σε συνδυασμό με  ενεργητική ρύθμιση των αποσβέσεων, ενώ σε ταχύτητες άνω των 120 χλμ./ώρα, η S‑Class χαμηλώνει αυτόματα κατά 10 χιλιοστά.

Ένα άλλο δυναμικό χαρακτηριστικό είναι το AMG ACTIVE RIDE CONTROL το οποίο ουσιαστικά είναι ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα αντιστρεπτικής δοκού που προσαρμόζει ιδανικά και σε πραγματικό χρόνο το εύρος κλίσεων του αμαξώματος στις στροφές.

Η εξελιγμένη τετρακίνηση συνδυάζεται με ενεργητική τετραδιεύθυνση η οποία προσαρμόζει αναλόγως της ταχύτητας και του τρόπου οδήγησης, το κατά τον κάθετο άξονα εύρος στρέψης των εμπρόσθιων και των όπισθιων τροχών, καθώς επίσης και το πόσο άμεσα μεταφέρονται οι εντολές του οδηγού από το τιμόνι.

Όλα τα συστήματα θέτονται αυτόματα σε εργοστασιακές, βέλτιστες ρυθμίσεις, μέσω των έξι διαθέσιμων Driving Modes του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχει επίσης και ένα έβδομο, που επιτρέπει την παραμετροποίηση σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Η νέα Mercedes-AMG S 63 E Performance προσφέρεται επίσης με πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως Active Distance Assist, Active Steering Assist, Traffic Sign Assist, Active Lane Keeping Assist, Active Lane Change Assist, Active Emergency Stop Assist, Αttention Assist, Active Brake Assist, Active Blind Spot Assist και Evasive Steering Assist.|

Το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να υποδεχτεί μέσω update την λειτουργία της αυτόνομης οδήγησης που έχει αναπτύξει η Mercedes-Benz, σε μέρη όπου υπάρχει εγκαταστημένη η αναγκαία υποδομή για την υποστήριξη του συστήματος αυτού.

Όλες αυτές οι παράμετροι και οι πληροφορίες ελέγχονται μέσω του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX, το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα οθονών στον πίνακα οργάνων, στην κεντρική κονσόλα, όπως επίσης και στο διαχωριστικό των πίσω καθισμάτων. Τα γραφικά αλλά και το είδος των πληροφοριών μπορούν να παραμετροποιηθούν με διαφορετικά στυλ εμφάνισης και μεμονωμένα επιλέξιμες κύριες προβολές.

Τα γραφικά υψηλής ποιότητας στην οθόνη πολυμέσων απεικονίζουν τη ροή ισχύος ολόκληρου του συστήματος μετάδοσης κίνησης, την ταχύτητα, την ισχύ, τη ροπή και τη θερμοκρασία του ηλεκτροκινητήρα, καθώς και τη θερμοκρασία της μπαταρίας. Τέλος, το ηχοσύστημα Dolby Atmos® προσφέρει μια πολυκάναλη εμπειρία ήχου με κάλυψη 360 μοιρών για την ακρόαση μουσικής ή την παρακολούθηση multimedia υλικού από τους επιβάτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.