5+1 χρήσιμες συμβουλές για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Κάνει να το φορτίζω πλήρως; Επηρεάζει αρνητικά η φόρτιση σε ταχυφορτιστές; Ακολουθούν οι 5+1 χρήσιμες συμβουλές για την φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
συμβουλές φόρτισης

Κατά καιρούς έχουν τεθεί αρκετές απορίες σχετικά με την φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και το κατά πόσο επηρεάζει την “υγεία” της μπαταρίας. Σε αυτό το κείμενο, θα δούμε τις απαντήσεις της Mercedes-Benz σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκινήτων. Πάμε να δούμε 5+1 χρήσιμες συμβουλές για την φόρτιση, αλλά και την μέγιστη αξιοποίηση τη ηλεκτρικής ενέργειας.

1. Χρησιμοποίησε τον προκλιματισμό την ώρα της φόρτισης
Η Mercedes συμβουλεύει να χρησιμοποιείται ο προκλιματισμός της καμπίνας στη διάρκεια της φόρτισης. Κάτι τέτοιο, εξοικονομεί ενέργεια και αυξάνει την αυτονομία, αφού η ενέργεια που απαιτείται για να αποκτήσει ο εσωτερικός χώρος της κατάλληλη θερμοκρασία καλύπτεται από το ρεύμα της πηγής φόρτισης και όχι από την μπαταρία.

2. Μην φορτίζεις πλήρως την μπαταρία
Για φυσικούς και χημικούς λόγους, ο ρυθμός φόρτισης μειώνεται όσο η μπαταρία πλησιάζει στην πλήρη φόρτισή της. Συνεπώς, κατά τη γρήγορη φόρτιση με συνεχές ρεύμα (DC), έχει συνήθως νόημα να φορτίσετε την μπαταρία με γρήγορο φορτιστή μόνο μέχρι 80 τοις εκατό ή ανάλογα με την αυτονομία που χρειάζεστε. Επιπλέον, είναι καλύτερο για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ενεργειακή κλάση

3. Αποφεύγετε τις τακτικές γρήγορες φορτίσεις
Η φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε ταχυφορτιστή στη διάρκεια μιας διαδρομής θα πρέπει να γίνεται μόνο εάν είναι πραγματικά αναγκαίο. Η συνεχής γρήγορη φόρτιση με υψηλή ισχύ μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

4. Χρησιμοποίησε τα θερμαινόμενα καθίσματα, αντί του κλιματισμού
Είναι αρκετά πιο αποδοτικό να χρησιμοποιούνται τα θερμαινόμενα καθίσματα, αντί του κλιματισμού. Έτσι βελτιώνεται η κατανάλωση και κατ’ επέκταση αυξάνεται η αυτονομία.

5. Αποφεύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες
Όταν οι μπαταρίες εκτίθενται σε υπερβολικά υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, η χωρητικότητά τους μειώνεται σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φροντίζετε να μην σταθμεύετε κάτω από τον καυτό ήλιο το καλοκαίρι. Επίσης, τον χειμώνα συνιστάται να φορτίζετε την μπαταρία αμέσως μετά από μια διαδρομή, δηλαδή προτού προλάβει να κρυώσει η μπαταρία.

6. Καλύτερα να μένει μισογεμάτη
Σε περιόδους όπου το αυτοκίνητο θα παραμείνει αχρησιμοποίητο για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι προτιμότερο να αφήσετε την μπαταρία φορτισμένη μέχρι τη μέση περίπου. Έτσι, επιβραδύνεται η απώλεια φόρτισης της μπαταρίας, σύμφωνα πάντα με την γερμανική μάρκα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.