Mercedes EQA: Η εξέλιξη των ειδών!

Η Mercedes βοήθησε και βοηθά στην εξέλιξη της αυτοκίνησης και με την EQA κάνει το ίδιο και στην ηλεκτροκίνηση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes EQA 2021

Η Mercedes EQA δεν είναι ένα ακόμη ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Είναι το αυτοκίνητο που φέρνει την εξέλιξη του είδους. Και αυτό γιατί η γερμανική μάρκα ξέρει πολύ καλά τόσο τι πάει να πει συμβατικό αυτοκίνητο, όσο και τι σημαίνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Έτσι πήρε τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο “κόσμων” και τα… απογείωσε στην EQA!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη νέα Mercedes-Benz EQA

Από έξω προς τα μέσα
Πρώτα από όλα η Mercedes έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην αεροδυναμική, όπως άλλωστε κάνει και με όλα τα αυτοκίνητά της. Έτσι, η EQA έχει αεροδυναμικό συντελεστή Cd από 0,28, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αεροδυναμικής. Η μετωπική επιφάνεια A ανέρχεται σε 2,47 m2. Στα σημαντικότερα στοιχεία αεροδυναμικής συγκαταλέγονται το εντελώς κλειστό σύστημα ελέγχου αέρα ψύξης, η αεροδυναμική μπροστινή και πίσω ποδιά, το πολύ ομαλό υποδάπεδο χωρίς καθόλου σχεδόν ανοίγματα, οι ειδικά βελτιστοποιημένοι τροχοί Aero και οι ειδικά προσαρμοσμένες αεροτομές στους μπροστινούς και πίσω τροχούς.

Προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια
Στη Mercedes δεν άφησαν τίποτα στην τύχη, όταν δημιούργησαν την EQA! Έτσι, εμπλούτισαν το αυτοκίνητό τους από τον βασικό εξοπλισμό με αντλία θερμότητας. Στοιχείο του υπερσύγχρονου συστήματος θερμικής διαχείρισης (thermal management system). Το σύστημα έχει διαμορφωθεί για εξαιρετική αποδοτικότητα και συνεπώς μέγιστη αυτονομία, χάρη σε πολυάριθμες καινοτόμες λεπτομέρειες, όπως η αξιοποίηση της θερμότητας που αποβάλλεται από το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του συστήματος προκλιματισμού στο εσωτερικό της EQA πριν την έναρξη μιας διαδρομής. Η λειτουργία ελέγχεται κατευθείαν από το σύστημα infotainment MBUX ή μέσω της εφαρμογής Mercedes me App.

Πλοήγηση με τεχνητή νοημοσύνη
Ακόμη και η πλοήγηση με την Mercedes EQA έχει εξελιχτεί! Στοιχείο του εξοπλισμού λοιπόν, που αυξάνει την καθημερινή πρακτικότητα της EQA είναι η πλοήγηση με Ηλεκτρική Νοημοσύνη, η οποία υπολογίζει την ταχύτερη διαδρομή προς τον εκάστοτε προορισμό. Με βάση συνεχείς προσομοιώσεις αυτονομίας, το σύστημα λαμβάνει υπόψη πιθανές αναγκαίες στάσεις για φόρτιση καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες, όπως η τοπογραφία της διαδρομής και οι καιρικές συνθήκες. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να αντιδρά σε πραγματικό χρόνο σε αλλαγές, όπως για παράδειγμα στην κατάσταση της κυκλοφορίας ή στο προσωπικό στυλ οδήγησης. Έτσι, εσείς απλώς επιλέγεται τον προορισμό σας και το αυτοκίνητο κάνει τα υπόλοιπα για εσάς. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να οργανώσετε το ταξίδι σας.

Εξοπλισμός που σε… κακομαθαίνει
Φυσικά ο εξοπλισμός της Mercedes EQA είναι και αυτός προηγμένος. Στα βασικά του στοιχεία περιλαμβάνεται το σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) που προσφέρει διαισθητικό χειρισμό. Το MBUX μπορεί να διαμορφώνεται εξατομικευμένα με τη βοήθεια διάφορων επιλογών. Κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος: ο πανίσχυρος υπολογιστής, οι φωτεινές οθόνες και τα άψογα γραφικά, η προσαρμόσιμη προβολή, η έγχρωμη οθόνη Head-up (προαιρετικός εξοπλισμός), η πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα (προαιρετικός εξοπλισμός), το λογισμικό που μαθαίνει και το σύστημα φωνητικών εντολών που ενεργοποιείται με τη φράση «Hey Mercedes».

Με την EQA δεν θα την ακούσεις…
Στην φασαρία από δρόμο, μοτέρ και αεροδυναμικούς θορύβους αναφερόμαστε. Και αυτό γιατί η ηχομόνωση έχει περάσει σε άλλο level στην EQA. Οι μηχανικοί της γερμανικής μάρκας κατέβαλαν σημαντικές προσπάθειες ώστε το ηλεκτρικό SUV τους να προσφέρει το υψηλό επίπεδο άνεσης που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα της Mercedes, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών, όπως η συστηματική απομόνωση του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης από το πλαίσιο και το αμάξωμα. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόστηκαν επίσης πολυάριθμα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης αερομεταφερόμενων θορύβων.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για την Mercedes-Benz EQA

Φορτί…ζεις!
Για το τέλος αφήσαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ολοκαίνουργιας Μercedes EQA. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στον εμπρός άξονα, εκεί όπου βρίσκεται και ο κινητήρας, με ονομαστική ισχύ 140 kW (190 PS) και 375 Nm ροπής. Το γερμανικό SUV χρειάζεται για το 0-100 χλμ./ώρα μόλις 8,9 δλ. ενώ η τελική του ταχύτητα είναι στα 160 χλμ./ώρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 66,5 kWh, ενώ η μέση κατανάλωση ισχύος (κατά WLTP) είναι στα 17,7-19,1 kWh/100 χλμ. με τη Mercedes να ανακοινώνει αυτονομία, πάντα κατά WLTP, στα 426 χιλιόμετρα. Όσον αφορά στην φόρτιση του αυτοκινήτου, στην περίπτωση της φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα και με τη συνδρομή του βασικού φορτιστή οχήματος των 11kW, ο χρόνος φόρτισης σε ένα wallbox ή σταθμό φόρτισης, είναι λίγο λιγότερο από 6 ώρες (10-100% SoC). Με το βασικό σύστημα φόρτισης συνεχούς ρεύματος και σε σταθμό ταχείας φόρτισης, η μπαταρία μπορεί να επιτύχει μια γρήγορη φόρτιση περίπου στα 30 λεπτά (10-80% SoC). Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε και το “Mercedes me Charge”. Χάρη σε αυτό οι πελάτες έχουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης του κόσμου σήμερα, το οποίο περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 450.000 σταθμούς φόρτισης AC και DC σε 31 χώρες. Το “Mercedes me Charge” επιτρέπει στους πελάτες Mercedes-EQ να χρησιμοποιούν με ευκολία τους σταθμούς φόρτισης διαφόρων παρόχων για να φορτίζουν τα οχήματά τους, ενώ παράλληλα επωφελούνται από μία ενιαία & προνομιακή τιμολόγηση με απλές διαδικασίες χρέωσης.

Πλεονεκτήματα και προνομια eServices επιπέδου Mercedes-Benz
1. Κερδίστε επιδότηση 6.000 ευρώ για την αγορά της δικής σας EQA 250
2. Drive Green Welcome με επιδότηση 1.000 ευρώ για την αγορά του δικού σας Wallbox
3. Drive Green Electricity οικιακό πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος για να λαμβάνετε δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια 190 kWh (αντιστοιχούν σε 1.200 χλμ. μηνιαίω), για την φόρτιση της νέας EQA.
4. Η Mercedes-Benz βελτιώνει την οδηγική σας εμπειρία με μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για δωρεάν φόρτιση στο δίκτυο δημόσιων φορτιστών της ψηφιακής υπηρεσίας Mercedes Me Charge
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα προνόμια Mercedes-Benz μπορείτε να πατήσετε εδώ. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.