Mercedes GLA: Αναβάθμιση ουσίας με κορυφαίο εξοπλισμό από την βασική έκδοση

H Mercedes GLA ανανεώθηκε σε κάθε τομέα και επέστρεψε πιο τεχνολογικά προηγμένη από ποτέ. Πάμε να γνωρίσουμε τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes GLA

Η Mercedes GLA, το “αστέρι” των SUV, ανανεώθηκε σε κάθε τομέα και επέστρεψε πιο βελτιωμένη από ποτέ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε τόσο στο αισθητικό επίπεδο, όπως για παράδειγμα στις εξωτερικές αλλαγές, όσο και στο τεχνολογικό της υπόβαθρο. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά τα στοιχεία που την κάνουν να υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.

Εμφάνιση που “τραβά” τα βλέμματα
Το νέο compact SUV της γερμανικής εταιρείας έρχεται με μία σειρά από αλλαγές που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση. Μία από τις πιο εμφανείς αποτελεί το εμπρός τμήμα, με τους ανασχεδιασμένους “LED High Performance” προβολείς, οι οποίοι ανήκουν στην βασική έκδοση, αλλά και το κάτω τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα που δίνει έναν “off-road” χαρακτήρα. Επιπλέον, LED σώματα συναντάμε και στο πίσω μέρος, ενώ οι αισθητικές αλλαγές ολοκληρώνονται με νέες ζάντες μεγέθους έως 20 ίντσες (18″ στον βασικό εξοπλισμό) και τον χρωματισμό “Spectral Blue” που προστίθεται στην διαθέσιμη παλέτα.

Με δύο μεγάλες οθόνες στον βασικό εξοπλισμό
Σημαντική αναβάθμιση έχει δεχθεί και η καμπίνα του επιτυχημένου SUV των Γερμανών, η οποία διακρίνεται για τον κορυφαίο εξοπλισμό από την βασική έκδοση. Ενδεικτικά, από την βάση της γκάμας συναντάμε δύο οθόνες μεγέθους 10,25 ιντσών η κάθε μία. Η πρώτη βρίσκεται πίσω από το τιμόνι σε ρόλο πίνακα οργάνων, ενώ η δεύτερη αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια της πρώτης και αναλαμβάνει την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών. Μέσω αυτής ελέγχεται το σύστημα MBUX τελευταίας γενιάς, το οποίο προσφέρει εκτός των άλλων ασύρματη δυνατότητα συνδεσιμότητας Apple CarPlay ή Android Auto. Ασφαλώς δεν απουσιάζει και το δημοφιλές πλέον “Hey Mercedes”, το οποίο “συνομιλεί” με τον οδηγό και προσφέρει εξατομικευμένες λειτουργίες, μιας και “απομνημονεύει” τις ανάγκες του οδηγού και προσαρμόζεται σε αυτές. Παράλληλα, μέσω της οθόνης αφής, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 10 χρωματικούς συνδυασμούς του “Ambient Light”.


Επιπλέον, αξιοσημείωτα στοιχεία είναι το προαιρετικό ηχοσύστημα “Burmester”, το οποίο προσφέρει μοναδική εμπειρία ήχου Dolby Atmos, αλλά και το θερμαινόμενο τιμόνι που για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο στο πακέτο εξοπλισμού “AMG Line”. Το τιμόνι είναι δερμάτινο από την βασική έκδοση, ενώ εναλλακτική επιλογή αποτελεί η απομίμηση δέρματος ARTICO.

Μεγαλύτερη αυτονομία στην Plug-In υβριδική έκδοση
Από την βασική της έκδοση, η νέα Mercedes GLA εξοπλίζεται με εξηλεκτρισμένα σύνολα που δίνουν έμφαση στην οικονομία και τη μείωση των εκπομπών ρύπων. Η γκάμα καλύπτει κάθε ανάγκη με επιλογές από ήπια υβριδικό κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου (με προαιρετική δυνατότητα τετρακίνησης), μέχρι Plug-In υβριδικό σύστημα 218 ίππων. Η κίνηση περνά στους τροχούς είτε μέσω επτατάχυτων, είτε οκτατάχυτων κιβωτίων DCT διπλού συμπλέκτη. Κατά την ανανέωση του μοντέλου, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην GLA 250 e, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία. Η μπαταρία χωρητικότητας 11,5 kWh εξασφαλίζει έως και 70 χλμ. αυτονομίας χωρίς σταγόνα βενζίνης, ενώ για τα πρώτα 100 χλμ. με γεμάτη μπαταρία είναι εφικτή μία εντυπωσιακή κατανάλωση καυσίμου της τάξης των μόλις 1,1-1,4 λτ./100 χλμ (WLTP). Όσο για την φόρτιση, πέραν της βασικής επιλογής (πηγή ισχύος 3,7 kW), υπάρχει δυνατότητα φόρτισης με συνεχές ρεύμα ισχύος έως και 22 kW, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο πλήρωσης.

Η νέα Mercedes GLA βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και μπορείτε να την γνωρίσετε από κοντά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων (πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.