Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture: Ο ορισμός της πολυτέλειας!

Kατασκευασμένη με επιλεγμένα υλικά πολύ υψηλής ποιότητας, συνδυαζόμενα μεταξύ τους με δεξιοτεχνία, η S-Class Haute Voiture είναι μια εξέλιξη του ομώνυμου πρωτότυπου μοντέλου που παρουσιάστηκε το Μάιο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το αποκαλυπτήρια έγιναν σε ένα απόλυτο ταιριαστό με το χαρακτήρα του μοντέλου πεδίο, στο Dubai, μετά από μια επίδειξη μόδας από τον τοπικό σχεδιαστή ραπτικής Atelier Zuhra, με το παρών να δίνουν VIP καλεσμένοι, media και influencers. Ο Gorden Wagener, διευθυντής του τμήματος design για την  Mercedes-Benz Group AG δήλωσε σχετικά: «Η Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture ένα από τα πιο πολυτελή μοντέλα που δημιουργήσαμε ποτέ, αντιπροσωπεύοντας την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια στην πιο αγνή της μορφή. Αυτό αντικατοπτρίζεται στην χρήση μοναδικών υλικών και επί μέρους στοιχείων, που για πρώτη φορά τοποθετούνται σε ένα αυτοκίνητο μας».

Με την σειρά του ο Daniel Lescow, επικεφαλής της Mercedes-Maybach Mercedes-Benz Group AG, ανέφερε: «Η Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Με περιορισμένη παραγωγή 150 μονάδων, η ειδική αυτή έκδοση είναι το πρώτο δείγμα των προθέσεων μας για την παρουσίαση ορισμένων πραγματικά ξεχωριστών και συλλεκτικών αυτοκινήτων. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύουμε περαιτέρω τη θέση της Maybach ως της απόλυτης πρωτοπόρου στην κατηγορία των αυτοκινήτων πολυτελείας, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας».

H Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture, βασίζεται στο μοντέλο S 680, ωστόσο έχει πραγματοποιηθεί πληθώρα αλλαγών κυρίως στο εσωτερικό και στο διάκοσμο, από μια εξειδικευμένη ομάδα προσαρμογής της Mercedes-Benz. Κάθε όχημα θα φέρει σε περίοπτη θέση στην κονσόλα τον αύξοντα αριθμό από την μοναδική σειρά των 150 αυτοκινήτων που θα κατασκευαστούν.


Η Haute Voiture φιλοσοφία, δηλαδή η σχεδιαστική προσέγγιση του αυτοκινήτου με όρους υψηλής ραπτικής, παρουσιάζεται αρχικά στο εξωτερικό του οχήματος. Ένα αποκλειστικό φινίρισμα δύο τόνων, με μεταλλικό navy blue στην κορυφή και ροζ τόνους στο κάτω μέρος, συνδυάζεται με ζάντες επίσης βαμμένες σε navy blue. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αφορά το φωτισμό όταν ανοίγουν οι πόρτες του αυτοκινήτου. Τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω, φωτίζονται με animated σχέδια Mercedes-Benz ή Mercedes-Maybach.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί το λευκό με υψηλής ποιότητας δέρμα να καλύπτει τα καθίσματα, το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και μέρος των θυρών. Η μονοχρωμία αυτή σπάει με λεπτομέρειες που αναπαράγουν τους navy blue και ροζ τόνους του εξωτερικού, καθώς και από υφασμάτινες επενδύσεις σε μόκα χρώμα με ένα ενδιαφέρον μαύρο pattern. Ενδεικτικό της ποιότητας και της πολυτέλειας, είναι ότι τα πατάκια κατασκευάζονται από πλέξη λινού και μοχέρ.

Το σύστημα infotainment MBUX έχει προσαρμοστεί αναλόγως στον χαρακτήρα αυτή της μοναδικής έκδοσης. Στο μενού επιλογής προφίλ, τον οδηγό υποδέχεται ένα άνθος μανόλιας και λαμπερά σωματίδια. Δώδεκα είναι τα προσωπικά avatar που μπορεί να επιλέξει κάθε νας από τους τέσσερις επιβαίνοντες και είναι φυσικά διακοσμημένα με ωραία αξεσουάρ και ντυμένα κομψά.

Η Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture θα συνοδεύεται από μια χειροποίητη συσκευασία δώρου με τον αύξοντα αριθμό 001-150, μαζί με ένα μοντέλο υπό κλίμακα και ένα πολυτελές μπρελόκ. Επιπλέον, ένα ειδικό κάλυμμα αυτοκινήτου με το λογότυπο Maybach και Haute Voiture θα δοθεί δώρο στους πελάτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.