Μία Mercedes X-Class διαφορετική από τις άλλες

Αν είστε ιδιοκτήτης μίας Mercedes X-Class και ταυτόχρονα αγαπάτε την ποδηλασία, σας έχουμε την κορυφαία πρόταση για μοναδικές εξορμήσεις στη φύση...

Βρείτε μας στο

Αν αγαπάτε την ποδηλασία, η εικονιζόμενη Mercedes X-Class με όλη αυτή την «προίκα» ενδεχομένως να είναι το όνειρο της ζωής σας. Προσφέρεται από τον οίκο Pickup Design και υπόσχεται να διευκολύνει τη ζωή κάθε φανατικού ποδηλάτη. Με το ανάλογο τίμημα ασφαλώς!

Δείτε ακόμη: Φτιάξε τη δική σου 3D Mercedes-AMG GT από χαρτί

Πρόκειται ουσιαστικά μία ολοκληρωμένη πρόταση που προσφέρεται σε τρία κομμάτια. Το πρώτο είναι η βελτίωση του γερμανικού pick-up, το δεύτερο είναι η μπάρα για τα ποδήλατα και το τρίτο είναι το ρυμουλκούμενο πολυτελείας. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε το συνολικό κόστος, αλλά για να πάρετε μία «γεύση» αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο η μπάρα της καρότσας κοστίζει 4.995 ευρώ.

Ας δούμε το κιτ λίγο πιο αναλυτικά. Αρχικά, η εικονιζόμενη Mercedes X-Class φέρει κάποια εξαρτήματα που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Επιπλέον, οι ζάντες αλουμινίου είναι μεγέθους 22 ιντσών. Στον χώρο αποθήκευσης έχει τοποθετηθεί η ράμπα « StyleRack», η οποία εξοπλίζεται με ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης. Επιτρέπει μεταφορά έως και τριών ποδηλάτων.

Jeep e-bike: Η φιλοσοφία της Jeep σε ηλεκτρικό ποδήλατο

Για το τέλος αφήσαμε το τρέιλερ, η τιμή του οποίου σίγουρα θα είναι τσουχτερή. Είναι βαμμένο στα χρώματα του αυτοκινήτου και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα. Διαθέτει μεγάλο χώρο για τις απαραίτητες αποσκευής μίας εξόρμησης, μπάνιο και κουζίνα.