Μετέφερε ταύρο με το cabrio αυτοκίνητό του (+video)

Το να μεταφέρεις ένα τετράποδο με το αυτοκίνητό σου είναι θεμιτό, αν φυσικά παίρνεις όλα τα μέτρα ασφάλειας για εσένα και αυτό. Αλλά... ταύρο; Με cabrio;

Βρείτε μας στο


Συνήθως αν δεις ταύρο στον αυτοκινητόδρομο, τότε σίγουρα θα έχεις να κάνεις με… Lamborghini, αφού η ιταλική μάρκα είναι γνωστό πως έχει για έμβλημά της τον μαινόμενο ταύρο.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ισχυρότερη ανοικτή Lamborghini

Από την άλλη, υπάρχουν και εξαιρέσεις… όπως αυτή που θα δούμε στο video πιο κάτω, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο οδηγός ενός Peugeot 206 CC έχει το αυτοκίνητό του ανοικτό και στις πίσω θέσεις μεταφέρει έναν αληθινό ταύρο!

Φαίνεται λοιπόν πως δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο στο οποίο οδηγοί μεταφέρουν με τα οχήματά τους ότι θέλουν και όπως θέλουν, χωρίς να δίνουν δεκάρα για την ασφάλεια την δική τους, των υπόλοιπων χρηστών των δρόμων και των τετράποδων φίλων τους.

Το video μας έρχεται από την Γαλλία και συγκεκριμένα από τον αυτοκινητόδρομο D979 και όπως φαίνεται χαρακτηριστικά, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει δέσει από το λαιμό τον ταύρο στο roll bar του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από γαλλικά μέσα, ο ταύρος το είχε… σκάσει από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον επιστρέφει στην ιδιοκτησία του με αυτό τον ανεκδιήγητο τρόπο.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr