Από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (5-3-2026) επί της Λεωφ. Λαυρίου, στην περιοχή των Καλυβίων, να κινείται με ταχύτητα 151 χλμ./ώρα.
Δείτε επίσης: Τροχαίο ατύχημα με McLaren στη Γλυφάδα – Σοβαρές ζημιές στο supercar των 600 ίππων
Με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 42χρονος κινούνταν με 151 χλμ./ώρα. Στο συγκεκριμένο σημείο, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ήταν στα 80 χλμ./ώρα. Αυτό σημαίνει ότι οδηγούσε με ταχύτητα 71 χλμ./ώρα πάνω από το όριο. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατά τον έλεγχο με αλκοολόμετρο διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη 0,63 mg/l.
Του είχε αφαιρεθεί πρόσφατα η άδεια οδήγησης
Επιπρόσθετα κατά την ακινητοποίησή του, ο 42χρονος απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς ενώ δεν κατείχε ισχύουσα άδεια ικανότητας οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Σε βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.