Μία Lamborghini Aventador SVJ πολύ εντυπωσιακή… για να είναι αληθινή!

Μπορεί ο σχεδιαστής να περιορίστηκε στα ψηφιακά σχέδια τύπου CGI, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η Lamborghini Aventador SVJ είναι εντυπωσιακή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Aventador SVJ

Μπορεί η εικονιζόμενη Lamborghini Aventador SVJ να μην είναι πραγματική, αλλά ο δημιουργός φαίνεται πως έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνων και το αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει.

Διαβάστε επίσης: Σύγχρονη, “total black” εκδοχή της Lancia Delta Integrale που εντυπωσιάζει

Στις εικόνες που παραθέτουμε βλέπουμε μία Lamborghini Aventador SVJ που έχει δεχθεί αρκετές επεμβάσεις. Αρχικά έχει γίνει αλλαγή στις διαστάσεις της ώστε να φαίνεται ακόμα πιο σφηνοειδές το σχήμα της, τα φτερά έχουν διογκωθεί, ενώ ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της είναι οι ζάντες. Τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί είναι το έντονο κίτρινο που δημιουργεί αντίθεση με την μαύρη αεροτομή, ενώ οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Εννοείται πως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής που παρουσίασε το project από την σελίδα “carmstyledesign1” δεν έχει ασχοληθεί (για την ώρα τουλάχιστον) με αλλαγές στην καμπίνα του ιταλικού ιταλικού μοντέλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η πραγματική Lamborghini Aventador SVJ τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 770 ίππους και 720 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 2,9 δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 349 χλμ./ώρα. Ακολουθεί το σχετικό video, στο οποίο θα την δούμε με έντονο πράσινο χρώμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.