Μία λωρίδα λιγότερη σε μεγάλη λεωφόρο της Αττικής από το 2025

Μία σημαντική αλλαγή έρχεται στην λεωφόρο Συγγρού από την επόμενη χρονιά. Δείτε λεπτομέρειες για το επερχόμενο πιλοτικό πρόγραμμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λεωφόρος Συγγρού

Τη δημιουργία μίας νέας “γρήγορης” γραμμής, η οποία θα ενώνει τον σταθμό του Μετρό Συγγρού Φιξ με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με χρήση ηλεκτρικών λεωφορείων και τρόλεϊ αλλά και ειδικής λωρίδας αποκλειστικής κυκλοφορίας κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού σχεδιάζει ο ΟΑΣΑ.

Δείτε επίσης: Ο Δήμος της Αττικής που “μπαίνει” στην πρίζα – Νέοι φορτιστές και ηλεκτρικός στόλος

Ο οργανισμός συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα εBRT2030, το οποίο έχει ως σκοπό να προωθήσει της δημιουργία γραμμών BRT με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων στις ευρωπαϊκές πόλεις. Οι γραμμές BRT (Bus Rapid Transport) είναι γραμμές που κινούνται -κατά τουλάχιστον ένα τμήμα τους- σε αποκλειστικούς οδικούς διαδρόμους, που θυμίζουν λεωφορειολωρίδες αλλά δεν επιτρέπουν την είσοδο άλλων οχημάτων πλην λεωφορείων. Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνεται κατά πολύ η μέση ταχύτητα των λεωφορείων, αφού δεν μοιράζονται τη διαδρομή με άλλα οχήματα.


Από Συγγρού-Φιξ έως το “Σταύρος Νιάρχος”
Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει στην πιλοτική δημιουργία γραμμής e-BRT η οποία θα εκμεταλλεύεται τόσο το υφιστάμενο εναέριο δίκτυο των τρόλεϊ, όσο και ηλεκτρικών λεωφορείων θα οποία θα φτάσουν στην Αθήνα ειδικά για αυτό τον σκοπό. Η νέα γραμμή θα συνδέει τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ στο κέντρο της Αθήνας με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου και θα υπάρχει δυνατότητα μετεπιβίβασης στο Τραμ.

Πέρα από τη διευκόλυνση της πρόσβασης στο ΚΠΙΣΝ, κάτι που αποτελεί άλυτο πρόβλημα από την έναρξη λειτουργίας του τοπόσημου αυτού της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μέσω της γραμμής αυτής θα είναι δυνατή η πρόσβαση και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού. Επίσης, θα παρέχει μια επιπλέον ηλεκτροκίνητη σύνδεση υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της Αθήνας.

Εκτός από τον υφιστάμενο στόλο των τρόλεϊ, κατά τη διάρκεια της πιλοτικής λειτουργίας της γραμμής θα κυκλοφορήσουν και δύο υβριδικά ηλεκτρικά λεωφορεία της εταιρείας TEMSA-SKODA που θα φτάσουν στην Αθήνα ειδικά για αυτό τον σκοπό. Τα οχήματα αυτά θα φορτίζονται με τη χρήση του δικτύου των τρόλεϊ.

Ξεκινά πιλοτικά εντός του 2025
Στόχος του ΟΑΣΑ είναι τα δύο λεωφορεία να φτάσουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2024 έτσι ώστε η πιλοτική λειτουργία της γραμμής να ξεκινήσει εντός του 2025. Πέρα από τον ΟΑΣΑ και την ΟΣΥ, για την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος e-BRT υπάρχει συνεργασία με την ομάδα ISENSE του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) καθώς και με το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής (ΕΣΤε) του ΕΜΠ.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος θα φτάσει τα 22.776.213,57 ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση θα προέλθει από το πρόγραμμα πλαίσιο Ορίζοντας Ευρώπη (HORIZON) βάση συμφωνίας επιχορήγησης.

Πηγή: athenstransport.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.