Ο Δήμος της Αττικής που “μπαίνει” στην πρίζα – Νέοι φορτιστές και ηλεκτρικός στόλος

Νέους σταθμούς φόρτισης και ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αποκτήσει Δήμος της Αττικής. Δείτε τον συνολικό προϋπολογισμό του προγράμματος...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δήμος Παλλήνης

Ακόμα ένας Δήμος της Αττικής “μπαίνει” στην πρίζα, μιας και σύντομα θα αποκτήσει νέους σταθμούς φόρτισης, αλλά και ηλεκτρικά οχήματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες του. Ο λόγος για τον Δήμο Παλλήνης (Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη), ο οποίος θα λάβει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 42 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής (+video)

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει, όπως γνωστοποίησε ο Δήμος με επίσημη ανακοίνωσή του και ο συνολικός προϋπολογισμός  ανέρχεται σε 1.778.780 ευρώ. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα αφορά σε προμήθεια των 10 πρώτων ηλεκτροκίνητων δημοτικών οχημάτων καθώς και των 10 πρώτων σταθμών φόρτισης.


“Υλοποιούμε μια ακόμα δέσμευση μας: Βάζουμε τον Δήμο Παλλήνης στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ο Δήμος μας αποκτά ηλεκτροκίνητο στόλο αλλά και πλήρες δίκτυο σταθμών φόρτισης για τους κατοίκους σε κάθε γειτονιά, χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά τους δημότες. Συνεχίζουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα το έργο μας, για το οποίο είμαστε περήφανοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.