Μια σπάνια και αψεγάδιαστη Porsche 911 GT2 στο σφυρί

Ένα απίστευτο ποσό αναμένεται να πιάσει αυτή η ολόλευκη Porsche 911 GT2 του 1997 ως μία από τις μόλις 17 που εισήχθησαν ποτέ στην ιαπωνική αγορά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911 GT2 στο σφυρί 2023

Η Porsche 911 GT2 που ξεκίνησε τη ζωή της απλά ως GT θεωρείται ως η τελευταία σπουδαία αερόψυκτη 911, ένα πραγματικά σπάνιο πισωκίνητο “κτήνος” το οποίο η Porsche χρησιμοποίησε ως βάση για ομολογκάρισμα για την κλάση GT2.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος ου οι περισσότερες Porsche έχουν τον διακόπτη της μίζας αριστερά!

Εκτός από σπουδαία και μια από τις τελευταίες αερόψυκτες 911 η χειροποίητη GT2 είναι και εξαιρετικά σπάνια αφού η γερμανική εταιρεία κατασκεύασε μόλις 194 αντίτυπα. Από αυτές οι 17 πήγαν επίσημα στην Ιαπωνία και η ολόλευκή που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν από εκείνες που έκαναν το επίσημο “ταξίδι” στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.


Η συγκεκριμένη 911 GT2 έχει λίγα περισσότερα από 15.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της και έπειτα από τον πρώτο Ιάπωνα κάτοχό της “μετακόμισε” πίσω στη Γερμανία κάποια στιγμή μεταξύ 2004 και 2009 και έπειτα στην Ιταλία έως και τον Νοέμβριο του 2015.

Δείτε επίσης: Στα άδυτα της γραμμής παραγωγής της Porsche 911 (+video)

Επόμενος σταθμός ήταν το Χιούστον του Τέξας με την γερμανική δημιουργία να αποτελεί μέρος της “Λευκής Συλλογής” που περιλαμβάνει περισσότερα από 50 μοντέλα της γερμανικής εταιρείας με κοινό σημείο το λευκό χρώμα του αμαξώματός τους.

Η πισωκίνηση 911 GT2 με το αερόψυκτο μοτέρ των 3,6 λίτρων και δύο turbo αποδίδει 430 ίππους και αρά τον στάνταρ σπαρτιάτικο χαρακτήρα της φέρει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να κάνει ανεκτή ακόμη και την καθημερινή συμβίωση. Το υδραυλικό τιμόνι αποτελεί μέρος του εξοπλισμού της όπως και το ακόμη πιο σημαντικό air condition, ενώ δεν λείπει ούτε το… ραδιοκασετόφωνο.

Παρόντα είναι και άλλα έξτρα στοιχεία που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τη συμπεριφορά της, όπως η εμπρός μπάρα θόλων αλλά και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό του πίσω άξονα.

Από το 2016 που βρίσκεται στις ΗΠΑ, η 911 GT2 διατηρείται σε κλιματικά ελεγχόμενη αίθουσα, βάζει μπροστά τον κινητήρα της μία φορά τον μήνα ενώ ο τωρινός ιδιοκτήτης της έχει φροντίσει να εξαλείψει οποιαδήποτε ατέλεια μπορεί να υπήρχε στο αμάξωμά της, φροντίζοντας παράλληλα και τις ευαίσθητες στην πάροδο του χρόνου προεκτάσεις των θόλων της.

Με μια 911 GT2 να κάνει σπάνια την εμφάνισή της σε δημοπρασία, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας της Porsche, σε άψογη κατάσταση, στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s στις αρχές Δεκεμβρίου. Η αξία της εκτιμάται στα 1,9-2,1 εκατ. ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.