Ερχονται τα ελαστικά που δεν κλατάρουν (+video)

Πολύ αισιόδοξη εμφανίζεται η Michelin σχετικά με τα ελαστικά που δεν κλατάρουν. Ισχυρίζεται ότι σύντομα θα τα δούμε σε συμβατικά αυτοκίνητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ελαστικά που δεν κλατάρουν

Η Michelin έχει πάρει πολύ σοβαρά υπόψιν της την εξέλιξη των ελαστικών που δεν κλατάρουν. Μάλιστα, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπολογίζεται πως μέσα στο 2024 θα τα δούμε στα αυτοκίνητα παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται τα ελαστικά που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια

Τα συγκεκριμένα ελαστικά ονομάζονται «Airless Uptis», αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την General Motors και το βασικότερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν υπάρχει αέρας στο εσωτερικό τους. Αυτό τα κάνει εξαιρετικά ανθεκτικά σε κάθε είδους οδόστρωμα, μιας και είναι αδύνατο να τρυπήσουν από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.


Το νέο ελαστικό της Michelin αποτελείται κυρίως από καουτσούκ και υαλοβάμβακα, ενώ για την ενίσχυσή του χρησιμοποιείται αλουμίνιο. Βασικό πλεονέκτημα, πέρα από την ανθεκτικότητα, είναι η απόσβεση των κραδασμών και η άνεση που προσφέρει. Εννοείται πως με αυτού του τύπου τα ελαστικά δεν θα είναι απαραίτητη η ρεζέρβα, συνεπώς έχουμε και μείωση του βάρους.

Έρευνα: Χειρότερα από θερμικούς κινητήρες ρυπαίνουν τα ελαστικά

Βέβαια, η εξέλιξη ενός ελαστικού σαν το «Airless Uptis» της Michelin δεν προσφέρει μόνο πλεονεκτήματα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα το είχαμε δει ήδη να περνά στην παραγωγή. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η απαγωγή θερμότητας από το πέλμα του ελαστικού. Στα συμβατικά ελαστικά, βοηθάει αρκετά η ύπαρξη του αέρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σύντομα θα δούμε τα συγκεκριμένα ελαστικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι πρώτες εφαρμογές σε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής θα γίνουν μέσα στο 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.