Μίτλος Τεντόγλου: Με την υποστήριξη της Kosmoride ο χρυσός Ολυμπιονίκης

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος "συμπλέει" με την Kosmoride στη διαμόρφωση της νέας και πολύ ενδιαφέρουσας μορφής αστικής μετακίνησης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μίλτος Τεντόγλου Kosmoride

Συγκεκριμένα, η Kosmoride, η καινοτόμος επιχειρηματική δραστηριότητα της Kosmocar στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων, θα υποστηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στις καθημερινές του μετακινήσεις αλλά και κατά την προετοιμασία του κορυφαίου στον κόσμο Έλληνα άλτη για τους μελλοντικούς του αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc (Τιμές+Εξοπλισμός)

Στην KOSMORIDE δεν βρίσκω απλά έναν υποστηρικτή αλλά έναν οργανισμό που προάγει την “πράσινη εναλλακτική μετακίνηση” μέσω των e-bikes. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα η μετακίνηση δεν γίνεται μόνο απολαυστική αλλά συμβάλει εμπράκτως στην υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.”, δήλωσε σχετικά ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο.


Μίλτος Τεντόγλου Kosmoride

Από την πλευρά της Kosmoride ο Ανδρέας Χαλμπές, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας είπε: “Οι κορυφαίες επιδόσεις του Μίλτου Τεντόγλου συνδυάζονται και με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που αποδίδει πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και μιλάει με τις επιτυχίες και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Η προσωπικότητα του Μίλτου ώθησε την Kosmoride- που έχει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο και το περιβάλλον- να προχωρήσουν στη συμφωνία συνεργασίας με το κορυφαίο Έλληνα αθλητή.”

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή VW Polo TSI 95 PS Style

H Kosmoride που αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα, έχει εγκαινιάσει μια νέα, πράσινη εποχή με ηλεκτρικά ποδήλατα που προάγει την υγεία και την ευεξία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά τόσο στη μείωση τόσο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης όσο και της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Επιλέγοντας τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα παγκοσμίως η ελληνική εταιρεία στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών εκείνων που θέλουν να βάλουν την πράσινη μετακίνηση στην καθημερινότητά τους. Περισσότερα για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.