Monarch: Το πιο “έξυπνο” τρακτέρ του κόσμου… προσεχώς (+video)

Έχοντας προσελκύσει σημαντικούς επενδυτές και κερδίσει σημαντικά βραβεία καινοτομίας, το αμιγώς ηλεκτρικό και αυτόνομο Monarch βρίσκεται πιο κοντά στην παραγωγή από ποτέ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό τρακτέρ Monarch MK-V 2021 ayt;onomo

Η ηλεκτρική ενέργεια και η αυτοματοποιημένη λειτουργία δεν είναι προνόμια μόνο των αυτοκινήτων και των φορτηγών καθώς βρίσκουν σιγά-σιγά τον δρόμο τους σε όλο και περισσότερα οχήματα, όπως είναι τα τρακτέρ. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της αμερικάνικης Monarch και του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της MK-V, του πιο έξυπνου τρακτέρ στον κόσμο, σύμφωνα με τους Αμερικανούς.

Διαβάστε επίσης: Η Continental εξαφανίζει το trailer (+video)

Με τιμή που ξεκινά λίγο πάνω από τα 50.000 ευρώ στις Η.Π.Α., το MK-V κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, δεν χρειάζεται οδηγό για να εκτελέσει εργασίες, ενώ χάρη στα συστήματα που φέρει, μπορεί να συλλέξει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων σε κάθε βάρδια του, σχετικό με τις καλλιέργειες που “περιποιείται”. Οι άνθρωποι της Monarch, που πήρε το όνομα της από την ομώνυμη πεταλούδα της αμερικάνικης ηπείρου, αναφέρουν επίσης ότι παρά το μικρό του μέγεθος, το MK-V μπορεί να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες με ένα τρακτέρ δύο φορές μεγαλύτερο από πλευράς διαστάσεων και ισχύος, ενώ είναι συμβατό και με τα υπάρχοντα μηχανήματα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες αγρότες σε όλο τον κόσμο.

Τo Monarch MK-V, που ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία έναν δεύτερο γύρο χρηματοδοτήσεων ύψους σχεδόν 55 εκατ. ευρώ, φέρει ηλεκτρικό κινητήρα μέγιστης απόδοσης 70 ίππων με την κίνηση να φτάνει στους τροχούς -διαθέσιμο και ως 4κίνητο- μέσω αυτοματοποιημένου κιβωτίου 9 σχέσεων -άλλες τρεις ταχύτητες για την όπισθεν.

Η μπαταρία του, σύμφωνα με τη Monarch, βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων στον κλάδο των τρακτέρ και προσφέρει εύρος λειτουργίας πάνω από 10 ώρες, ενώ το “επί τόπου” σύστημα αλλαγής της, δίνει τη δυνατότητα στο τρακτέρ της καλιφορνέζικης εταιρείας να “εργάζεται” ακατάπαυστα ακόμη και όλο το 24ωρο. Για τη φόρτιση της απαιτούνται 4-5 ώρες στον φορτιστή των 240 V και 80Α της Monarch.

Διαβάστε επίσης: Tο μικρότερο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο εγκρίθηκε στην Ιαπωνία (+video)

Το MK-V ξεχωρίζει χάρη στις κάμερες που φέρει, η οποίες προσφέρουν θέαση 360 μοιρών στον χειριστή του, ενώ ενσωματώνει σταθμό καιρικών φαινομένων και σύστημα καταγραφής δεδομένων, με τις πληροφορίες να συγκεντρώνονται μέσω των δεκάδων αισθητήρων του. Αρκετοί από τους αισθητήρες του δεν αξιοποιούνται μόνο για τις καλλιέργειες αλλά και για τα συστήματα ασφάλειας του τρακτέρ της Monarch, τα οποία του επιτρέπουν να ανιχνεύει και να εντοπίζει όχι μόνο φυτά αλλά και ανθρώπους και να διακόπτει τη λειτουργία του σε περίπτωση κινδύνου των τελευταίων.

Παράλληλα και ανάλογα και με τη συνδρομή προσφέρει στον ιδιοκτήτη του, δυνατότητα παροχής live εικόνας από το χωράφι, απομακρυσμένη ενημέρωση για το λογισμικό του, προειδοποιήσεις και επισημάνσεις σε πραγματικό χρόνο, έως και τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης οδήγησης και διαχείρισης στόλου αλλά και χαρτογράφησης της περιοχής.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Monarch, εκτός από τις μαζεμένες διαστάσεις και τις δυνατότητες που μπορεί να βρει κανείς σε ένα συμβατικό τρακτέρ διπλάσιου μεγέθους και ισχύος, το MK-V προσφέρει σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης (20% περίπου σε ετήσια βάση), ρυπαίνει σημαντικά λιγότερο το περιβάλλον, με την δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας να “απαλλάσσει” τον ιδιοκτήτη του και από την όποια εισπνοή των εκάστοτε φυτοφαρμάκων. Δείτε περισσότερα στο πρώτο video που δόθηκε στην δημοσιότητα από την εταιρεία, πριν από περίπου έναν χρόνο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.