Μοτοσικλέτα: Έρχονται οι μπαταρίες που φορτίζουν… “αστραπιαία”

Λύση στους χρόνους φόρτισης των μπαταριών των ηλεκτρικών μοτοσικλετών υπόσχεται η συνεργασία που ανακοινώθηκε μεταξύ της Lightning και της Enevate.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lightning Μπαταρίες που φορτίζουν γρήγορα

Η αμερικάνικη Lightning, γνωστή για τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες που κατασκευάζει από το 2006, θέλει να δώσει ένα τέλος στα μεγάλα χρονικά διαστήματα που απαιτούνται σήμερα για τη φόρτιση των μπαταριών. Από ό,τι φαίνεται οι Αμερικάνοι βρήκαν τον ιδανικό συνέταιρο στο “πρόσωπο” της εταιρείας κατασκευής μπαταριών Enevate.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Ducati Diavel V4 λέει αντίο στον V2

Η συνεργασία μεταξύ της Lightning Motorcycles και της Enevate έχει ήδη ξεκινήσει “ανεπίσημα” εδώ και ένα περίπου χρόνο και απόδειξη γι’ αυτό είναι το επιτυχημένο όπως φαίνεται “πείραμα” με την αμιγώς ηλεκτρική Strike Carbon των Αμερικανών να εφοδιάζεται για αξιολόγηση, με συστοιχία μπαταριών που έφερε τεχνολογίες της Enevate.

Η πρωτότυπη μοτοσικλέτα με τις πρωτοποριακές για τους δύο τροχούς μπαταρίες συμπλήρωσε με επιτυχία περισσότερα από 1.600 χιλιόμετρα σε δημόσιους δρόμους φορτίζοντας τη συστοιχία της σε ταχυφορτισές των 350 kW, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει εφικτό από άλλον κατασκευαστή ηλεκτρικών μοτοσικλετών.

Αξιοποιώντας τους ισχυρούς δημόσιους ταχυφορτιστές των 350 kW η συστοιχία με την ενεργειακή χωρητικότητα των 24 kWh χρειαζόταν λιγότερα από 10 λεπτά στην πρίζα για να προσφέρει αυτονομία 217 χιλιομέτρων. Οι μπαταρίες της Enevate απέδειξαν σε αυτό το στάδιο ότι είναι απόλυτα συμβατές με το υπάρχον δίκτυο ταχυφόρτισης στις Η.Π.Α.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Vespa GTS διαθέσιμη με δωρεάν πακέτα εξοπλισμού

Παράλληλα, σε σχέση με τη “συμβατική” μπαταρία των 20 kW που φέρει κανονικά η Carbon Strike ο χρόνος φόρτισης μειώθηκε κατά 25 ολόκληρα λεπτά, παρά το γεγονός ότι η μπαταρία της Enevate είναι μεγαλύτερη.

“Αυτή ή συνεργασία με την Enevate είναι εξαιρετική καθώς μαζί πιέσαμε τα όρια στην καινοτομία στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και καταφέραμε να πετύχουμε τον υψηλότερο ρυθμό φόρτισης που έχει καταγραφεί ποτέ στους δύο τροχούς από δημόσιο φορτιστή”, δήλωσε σχετικά ο διευθύνοντας σύμβουλος της Lightning Richard Hatfield.

Οι μπαταρίες της Enevate ξεχωρίζουν για τα XFC-Energy ηλεκτρόδια ανόδου πυριτίου αλλά και το μεγάλο φορμά των κελιών τους. Σε συνδυασμό αυτά τα δύο στοιχεία προσφέρουν ταχύτατους χρόνους φόρτισης αλλά και μεγάλη ενεργειακή πυκνότητα που φτάνει στα 340 Wh/κιλό.

Οι δύο εταιρείες αναφέρουν επίσης ότι η ασφάλεια κατά τη φόρτιση αλλά και η απόδοση σε βάθος χρόνου παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τους πιο συμβατικούς συνδυασμούς που έχουν δοκιμαστεί μέχρι στιγμής και βρίσκονται ήδη στο εμπόριο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.