Μυθικό ποσό για εγκαταλελειμμένο Subaru Impreza που οδήγησε ο Colin McRae (+video)

Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπάνιου Subaru Impreza Prodrive 555 δεν ήξερε τι "θησαυρό" είχε στην κατοχή του. Δείτε πόσο το πούλησε όταν έμαθε το ιστορικό του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza Prodrive

Είναι σπάνιο και “κουβαλάει” ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό, αφού πίσω από το τιμόνι του βρέθηκαν θρυλικοί επαγγελματίες οδηγοί, όπως ο Colin McRae και ο Carlos Sainz. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες ονομάζεται Subaru Impreza Prodrive 555 Group A, βρέθηκε πρόσφατα σε αποθήκη και η τιμή που έπιασε είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακή.

Subaru Legacy: Ένδοξος πρόγονος (+video)

Ξεκινώντας από την σπανιότητά του, το εγκαταλελειμμένο Subaru Impreza έχει παραχθεί σε μόλις 63 αντίτυπα από την Prodrive και έπειτα από έλεγχο γνησιότητας της ICAARS (International Classic Automobile Authentication & Rating System) διαπιστώθηκε ότι είναι το αυτοκίνητο με το οποίο αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αστέρες όπως ο Colin McRae και ο Carlos Sainz Sr. στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Συνεπώς κάτι τέτοιο εκτόξευσε την αξία σε ύψος που δεν πίστευε ποτέ ο ιδιοκτήτης.


Το αυτοκίνητο βρέθηκε παρατημένο σε αποθήκη κάπου στην Αυστραλία και, μόλις ο νόμιμος ιδιοκτήτης κατάλαβε τι “θησαυρό” έχει στην κατοχή του, ξεκίνησε η διαδικασία της ριζικής επαναφοράς. Τα μηχανικά μέρη παραμένουν στην εργοστασιακή τους κατάσταση και κάτω από το καπό βρίσκεται ο αρχικός 2λιτρος κινητήρας που “συνεργάζεται” με κιβώτιο της Prodrive. Επίσης εργοστασιακά είναι και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα η ανάρτηση και οι χαρακτηριστικές χρυσαφί ζάντες.

Το Subaru Impreza Prodrive 555 Group A αποκαταστάθηκε πλήρως και πρόσφατα δημοπρατήθηκε από την εταιρεία “Lloyds Auctioneers and Valuers”. Η τελική τιμή εκτοξεύτηκε στα 493.000 δολάρια Αυστραλίας, ποσό που με τις σημερινές ισοτιμίες αγγίζει περίπου τα 308.500 ευρώ.

“Αυτό το αυτοκίνητο ράλι είχε αρχικά εκτιμώμενη αξία 15.000 -20.000 δολάρια, αλλά μια πλήρης έρευνα για την προέλευσή του που διεξήχθη από το ICAARS βρήκε σημαντικό ιστορικό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να αξίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής επιθεωρητής του ICAARS.

Πηγή: bosshunting.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.