Να πώς επηρέασε την παραγωγή ο κορονοϊός στην Ε.Ε.

Ο αντίκτυπος του κορονοϊού στην παραγωγή αυτοκινήτων στην Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από αισθητός. Δείτε τους διαδραστικούς χάρτες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παραγωγή Αυτοκινήτων Ευρώπη

Η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (European Automobile Manufacturers Association -ACEA) έδωσε στη δημοσιότητα έναν διαδραστικό χάρτη στον οποίο βλέπουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Εξαιτίας των lockdowns που πραγματοποιήθηκαν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο ο ACEA αναφέρει πως η παραγωγή από την 1η Ιανουαρίου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2020 ανήλθε σε 4.024.036 οχήματα. Στους εννέα δηλαδή μήνες της φετινής χρονιάς η παραγωγή νέων οχημάτων έφτασε μόλις στο 22,3% επί του συνόλου της παραγωγής του 2019.

Στον διαδραστικό χάρτη που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ανά χώρα τις εκτιμήσεις του ACEA για το πόσο μειώθηκε η παραγωγή σε κάθε χώρα ξεχωριστά, ενώ τα νούμερα παρουσιάζονται συνοπτικά στον πίνακα που ακολουθεί. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με τον ACEA τα νούμερα που ακολουθούν προέρχονται από τον συνδυασμό όλων των διαθέσιμων πηγών πληροφορίας, ωστόσο δεν είναι απολύτως ακριβή.

Τις μεγαλύτερες απώλειες πάντως αναφορικά με την παραγωγικότητα των εργοστασίων της έχει η Γερμανία τα οποία σημείωσαν απώλειες της τάξης των 1.077.943 οχημάτων, με την Ισπανία να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 754.978 οχήματα λιγότερα και τη Γαλλία στην τρίτη θέση με μείον 416.149 οχήματα από τα δικά της εργοστάσια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr