Νέα Alfa Romeo Giulia: Θα μπορούσε να είναι έτσι;

Παραμένει μοντέρνα και sexy καθώς πλησιάζει στο μέσο της ζωής της. Αλήθεια, πώς θα μπορούσε να είναι η επόμενη Alfa Romeo Giulia;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulia kustor

Ο Ουκρανός σχεδιαστής Alexandr Kostur (δείτε περισσότερα για αυτόν εδώ) μπορεί να είναι σχετικά άγνωστος, έχει ωστόσο μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για την επόμενη γενιά της Alfa Romeo Giulia.

O Kostur (δείτε περισσότερα για αυτόν εδώ) παρουσιάζει την δική του εκδοχή για την επόμενη γενιά του μεσαίου ιταλικού σεντάν προσεγγίζοντάς τη από μια διαφορετική οπτική. Έτσι, στον δυναμισμό και τα έντονα σπορ στοιχεία που βλέπουμε στην υπάρχουσα γενιά, ο Ουκρανός προτείνει με το σχέδιό του μια πιο εγκρατή εικόνα που δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε ένα από τα πλέον δυνατά σχεδιαστικά στοιχεία της φίρμας, εκείνο της κομψότητας.

Ο Ουκρανός προφανώς πιστεύει ότι αυτή είναι η κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Ιταλοί για να αντιμετωπίσουν στα ίσια τις προτάσεις των Audi, BMW και Mercedes-Benz στην κατηγορία. Οι γραμμές παρουσιάζονται πιο χυτές, έναντι της υπάρχουσας Giulia και στο προφίλ, η αναλογία των παραθύρων σε σχέση με τις πόρτες έχει αλλάζει υπέρ των δεύτερων. Τα ίδια στιγμή τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα τείνουν προς το μίνιμαλ και τονίζουν ακόμη περισσότερο τις μεγάλες έκτασης μεταλλικές επιφάνειες.

Alfa Romeo Giulia kustor

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα κομψό και θα μπορούσε να ταιριάξει στο προφίλ της Alfa Romeo. Ωστόσο η συγκεκριμένη σχεδιαστική πρόταση του Kostur μάλλον θα ήταν πιο ταιριαστή σε ένα μοντέλο που θα τοποθετούνταν πάνω από την Giulia από πλευράς διαστάσεων. Εσείς τι νομίζετε;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr